"AVAZ" NA LICU MJESTA

U toku intervjui s kandidatima za direktora SIPA-e

Na Javni konkurs za provođenje procedure odabira kandidata za izbor direktora Državne agencije za istrage i zaštitu se prijavilo sedam kandidata

Počeli intervjui s direktorima SIPA-e - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

9.9.2024

Počela je sjednica Nezavisnog odbora na kojoj će se obaviti intervjui sa kandidatima koji su se prijavili i koji ispunjavaju uslove Javnog konkursa za provođenje procedure odabira kandidata za izbor direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Danas će biti utvrđena i rang lista uspješnih kandidata prijavljenih na javni konkurs za provođenje procedure odabira kandidata za izbor direktora Državne agencije za istrage i zaštitu sa kojima je obavljen intervju.

Na Javni konkurs za provođenje procedure odabira kandidata za izbor direktora Državne agencije za istrage i zaštitu se prijavilo sedam kandidata.

Kako je ranije objavio portal "Avaza", na konkurs se prijavio aktuelni direktor SIPA-e Darko Ćulum, načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, uposlenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Zoran Savić i uposlenik MUP-a RS Miloslav Savković.

Na konkurs su se prijavili i Goran Pisić, šef brčanske policije te Ljubiša Pandurević, aktuelni načelnik Finansijsko-obavještajnog odjeljenja SIPA-e.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.