NAJAVILI IZ VIK-A

Bez vode danas će ostati ove sarajevske ulice

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima

Radovi u ovim ulicama. Facebook

Z. K.

16.7.2024

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Begluk, Butmirska cesta (dio naselja Butmir), Osik, Kakrinjski put, Vidovci, Stanjevac, Rukodol, Vlakovo, Hendekuša, Nadosjek, Aerodromska, Hipodrom, Mekote, Baruthana i Streljačka.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Čadordžina i Sedrenik te će zbog navedenih radova doći do prekida vodosnabdijevanja u ulicama: Sedrenik čikma, Alije Nametka, Ramića banja, Prvi bataljon Sedrenik, Osmana Nakaša, Grličića brdo, Vinograd, Škaljin sokak, Zmajevac, Bakije sokak i Čebedžije gornje.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti  dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

- Obavještavamo korisnike da je u utorak, 16. jula 2024. godine od 23 do 5 sati zbog pranja filterskog polja na izvorištu Mošćanica moguć poremećaj u vodosnabdijevanju u ulicama: Čebedžije, Poddžebhana, Baruthana, dijelu Škaljinog sokaka, zatim naseljima Faletići, Hladivode i dijelu Brusulja - navedeno je iz ViK-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.