DIVLJAČKI ISPAD

Ko je Senad Sućeska, čiji je sin pretukao komšiju: Prijetio novinarima "ti doš'o Bakira spominjat, spominji Dodika, je***e hljeb!"

Prije pet godina napao je novinare Žurnala koji su držali press konferenciju zbog napada na njihovog kolegu od strane Huse Ćesira

Senad Sućeska. Screenshot

N. H.

2.6.2024

Melvin Sućeska, koji je u subotu pretukao komšiju ispred njegovog doma i pokušao ga udariti automobilom, sin je Senada Sućeske, jednog od istaknutih članova SDA. Da li je potrebno reći da nije poznat po dobrom?

On je, naime, u aprilu 2019. godine otvoreno prijetio novinarima  Žurnala koji su održavali press-konferenciju, kako bi se obratili zbog napada na njihovog novinara od strane Huse Ćesira, tadašnjeg predsjednika Općinskog odbora SDA Novi Grad. 

U tim trenucima pojavio se Sućeska, koji se predstavio kao bivši borac Druge viteške brigade, dobitnik priznanja "Zlatni ljiljan" i član SDA, i počeo braniti svoju stranku i Bakira Izetbegovića. 

- Čemu vam je kriva SDA? Kako vas nije stid? Znaš li ti koliko je heroja ovdje bilo? I ti došao fol ovdje Bakira spominješ? Spominji Dodika, je***e hljeb! Dodika spomeni, četnike spomeni - izderao se bijesni Sućeska na novinare. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.