VEB SAJT

Interesantan pristup Šemsudina Mehmedovića biračkom tijelu

Ukoliko ponudite odgovor "Ne-nikako", dobijete odgovor "Žao nam je, web stranica je dostupna samo članovima i simpatizerima našeg Šemsudina Mehmedovića i SDA

Šemsudin Mehmedović ima interesantan pristup na svom sajtu. FENA / SCREENSHOT

S. S.

14.9.2022

Kandidati SDA na predstojećim izborima za Parlamentarnu skupštinu BiH Šemsudin Mehmedović je na jedinstven način odlučio da pristupi svojim glasačima.

Na veb sajtu SM Tim on je odlučio da ograniči ko će pristupiti tom sajtu, pa se prilikom otvaranja sajta postavlja pitanje "Da li biste podržali Šemsudina Mehmedovića na izborima 2022 godine?".

Ukoliko ponudite odgovor "Ne-nikako", dobijete odgovor "Žao nam je, web stranica je dostupna samo članovima i simpatizerima našeg Šemsudina Mehmedovića i SDA.

Potvrdan odgovor, odnosno "Da-apsolutno" dovodi vas do tabele, gdje bi trebali unijeti lične podatke, a nakon toga ćete moći pristupiti stranici.

Sajt smtim.ba. SCREENSHOT

Ipak, postoji opcija da se pritisne X u ćošku stranice i tako se zatvori anketa, ali sve u svemu ovo je vrlo interesantan pristup glasačima.

Viber zajednica Šemsudina Mehmedovića. SCREENSHOT

Osim toga, na stranici imate opciju da pristupite Viber zajednici u kojoj se pišu informacije o kampanji Šemsudina Mehmedovića, ali imate i opciju da napišete i mail, kako bi i na taj način dobijali informacije.

Informacije možete dobijati i putem maila. SCREENSHOT

Šemsudin Mehmedović je kandidat Stranke demokratske akcije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u izbornoj jedinici 4A, koja obuhvata ZDK i SBK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.