ZASTUPNIK U NSRS

Vukanović odgovorio Mazalici: Velika je čast biti najveći neprijatelj zla i mafije koja uništava RS, a koja se naziva SNSD

Nek pišu šta hoće, doći će dan kada će položiti račune narodu, poručio je Vukanović

Nebojša Vukanović i Srđan Mazalica. avaz

Piše: L. M.

7.11.2021

Nebojša Vukanović, nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS odgovorio je zastupniku SNSD-a, Srđanu Mazalici povodom poruke koju je na Twitteru postavio Mazalica.

- Nije nevažno da čovjek koji hvali Dodika, govori da je upravu, smatra ga relevantnim i kaže da neće biti rata - vrhovni komandant oružanih snaga Republike Hrvatske. Možemo ga mrziti, nama prijetnja ne dolazi preko Une i Save. Naši najveći neprijatelji su ovakvi kao Vukanović - napisao je Mazalica.



Šaka jada

Vukanović mu je odgovorio na svom blogu.

- Mnogi su mi pisali zgroženi tvitom Srđana Mazalice, koji je komentarišući moje pisanje o tome kako srbomrzac Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske koji Srbe naziva šakom jada, hvali Dodika i kaže da se sa njim lako za 10 minuta o svemu dogovori, i time jasno pokazuje da se Dodik bori prije svega za interese Hrvatske u BiH, napisao da sam njihov najveći neprijatelj. Velika je čast i zadovoljstvo biti najveći neprijatelj zla i mafije koja uništava RS i srpski narod, a koja se naziva SNSD - poručio je Vukanović.

Demaskirani i nervozni

Dodao je da se "ne želi osvrtati na marginalce, pijune i poslušnika poput Mazalice".

- Nek pišu šta hoće, doći će dan kada će položiti račune narodu. Drago mi je da ih istina pogađa pravo u metu i da ih boli, da su demaskirani i nervozni, i da to ne mogu da prikriju. Ne piše Mazalica napamet niti slučajno poslije sjednica komiteta i zdrugova SNSD-a, a to je samo nastavak prljave kampanje koji uplašeni vode preko ATV-a, RTRS-a, Herceg televizije, SRNE, Faktora i drugih režimskih tabloida, portala i medija, koji se godinama neuspješno trude da me diskredituju, ali što me više napadaju i prijete to mi je slava veća - napisao je Vukanović u svom blogu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.