LJUDSKA VERTIKALA

Sejdić nakon hapšenja Vranja: Pokazao je da je čovjek i prema onima koji su ubijali Bosnu i život u njoj

Danas ga hapse u Srbiji iz koje su dolazili dobrovoljci da ubijaju nedužan i goloruk narod i da "spašavaju" Srbe od komšija muslimana, napisao je Sejdić

Ahmet Sejdić. Arhiv

Piše: Al. B.

12.9.2021

Hapšenje Edina Vranja, nekadašnjeg načelnika Sektora kriminalističke policije u FUP-u i prvog čovjeka Odjela za organizovani kriminal, izazvala je brojne reakcije u BiH, ali i regionu.

Ahmet Sejdić, ratni komandant 1 slavne višegradske brigade Armije Republike Bosne i Hercegovine, oglasio se na Facebooku emotivnom porukom.

Edin Vranj - ljudska i policijska vertikala, u najtežim danima odbrane naše jedine domovine časno i primjerno je pokazao da je čovjek i prema onima koji su ubijali Bosnu i život u njoj. Danas ga hapse u Srbiji iz koje su dolazili dobrovoljci da ubijaju nedužan i goloruk narod i da "spašavaju" Srbe od komšija muslimana.

Šta treba da se desi da kažemo dosta i Srbiji i nastavku agresije. Oni koji nas prestavljaju to moraju učinit odmah ili neka podnesu ostavke odmah. Ako to neće, bit će bačeni u kante za smeće. Takvi nas više ne mogu predstavljati - napisao je Sejdić.

Objava Ahmeta Sejdića na Facebooku. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.