LIDER NIP-A

Konaković: Zašto je Nataša iz Koalicije glasala za Velibora iz SNSD-a

Nije ovo dogovor samo HDZ - SDA, ovo je dogovor starih drugova, HDZ - SDA - SNSD

Konaković: Kukavički, licemjerno, izdajnički. Arhiv

Piše: N. Aj.

9.2.2021

Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde, na svom Facebook profilu osvrnuo se na imenovanje Ivana Zelenike za predsjedavajućeg Gradskog vijeća Mostara istaknuvši da je za dopredjedavajućeg izabran Velibor Milivojević.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Žurba je šejtanski posao. Tako se kaže. Polako priča o Mostaru dobija pravu dimenziju, svaki dan ispliva nešto novo. Zanemarili smo jednu važnu činjenicu. Za dopredsjedavajućeg GV Mostar izabran je Velibor Milivojević iz SNSD-a. Klub Srba broji 4 člana. Dva iz HDZ-a su glasala za Zeleniku kako bi dobio veći broj glasova, Zelenika je prijedlog kluba Hrvata (u Mostaru mogu delegati glasati za koga hoće, ne moraju unutar svog kluba). Znate li od koga je taj drugi glas za Milivojevića? 

Zurba je sejtanski posao. Tako se kaze. Polako prica o Mostaru dobija pravu dimenziju, svaki dan ispliva nesto novo....

Posted by Elmedin Dino Konakovic on Monday, February 8, 2021

Za njega je glasala i Nataša Jekić iz Koalicije za Mostar koju predvodi SDA. Nije dakle ni predložila sebe, a naravno ni glasala za sebe. Mogla je SDA Nataši lagano obezbijediti još jedan glas, da ne ugrozi Marića. Nije, jer imaju dogovor. Nije ovo dogovor samo HDZ - SDA, ovo je dogovor starih drugova, HDZ - SDA - SNSD. Jučer nakon odluke OHR-a, identična saopštenja iz HDZ i SDA. Ne znaju to ni sakriti. Kukavički, licemjerno, izdajnički. A onda galama na druge, traženje krivca - napisao je Konaković na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.