SRETAN KRAJ

Mirsad vratio svoju Mirzetu od stolara iz Ilijaša: Pukao mu čir dok je nije uvjerio

Pristala da se vrati nevjenčanom suprugu nakon što je obećao da će biti bolji

Mirsad Terzić i Mirzeta Ibrahimović. Facebook

Piše: Sl. M. / Avaz.ba

8.2.2020

Nakon informacije da se Mirzeta Ibrahimović vratila svom nevjenčanom suprugu Mirsadu Terziću iz Banovića, "Avaz" saznaje detalje ove ljubavne priče. 

Kako je otkrio naš izvor, Mirzeta se nije preudala u Visoko nego u Brezu, gdje je izvjesno vrijeme provela s čovjekom koji ju je maltretirao. Navodno je riječ o stolaru, koji je sklon čestom opijanju pa je u takvom stanju nerijetko fizički nasrtao na Mirzetu. 

- Mirsad je nju zvao svakog dana da mu se vrati. Ona mu je pričala kroz šta sve prolazi pa se mnogo sekirao zbog toga. Čovjek je imao čir na želucu, u cijeloj ovoj frci oko Mirzete i čir mu je pukao pa je bio i u bolnici. Sad, kad je izašao, namolio ju je da se vrati. Ona je pristala da se vrati kad je obećao da će biti bolji prema njoj - otkrio je naš izvor. 

Mirzeta i Mirsad po povratku iz Ilijaša. Čitalac

Mirsad Terzić i njegova nevjenčana supruga Mirzeta Ibrahimović izazvali su veliku pažnju poznanika u Banovićima kad su ih danas vidjeli zajedno. Oni su, kako priča naš sagovornik, sakupili nešto novca i poklonili ga Mirsadu kako bi Mirzetu odveo na pitu. 

- Bio je veoma sretan. Prije dva sata su došli. On je išao po nju u Brezu i doveo je. Prvo su šetali, a onda su otišli na pitu - rekao je naš izvor. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.