SARAJEVO

U Domu OSBiH upriličen svečani prijem povodom Ramazanskog bajrama

OSBiH

Fena

6.6.2019

Zamjenik ministra odbrane Bosne i Hercegovine Sead Jusić bio je domaćin svečanog prijema povodom Ramazanskog bajrama koji je danas upriličen u Domu Oružanih snaga BiH. 

Obraćajući se sudionicima svečanog prijema, Jusić je istakao značaj bogatstva različitosti u Bosni i Hercegovini, Ministarstvu odbrane i Oružanim snagama BiH (OSBiH), čemu svjedoči i radost koju zajednički dijelimo obilježavajući vjerske blagdane, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Svečani bajramski prijem dio je programa obilježavanja Ramazanskog bajrama u MO i OSBiH, koji je sačinio Ured vojnog muftije, a kojem su prisustvovali zvaničnici iz sistema odbrane, crkava i vjerskih zajednica u Bosni i Hercegovini, predstavnici političkog, kulturnog i javnog života u BiH i akademske zajednice te vojno-diplomatski i drugi međunarodni predstavnici u BiH.

Prijemu je prisustvovalo oko 300 zvanica, a goste su dočekali zamjenik ministra odbrane BiH Sead Jusić, načelnik Zajedničkog štaba OSBiH, generalpukovnik Senad Mašović i muftija vojni Hadis ef. Pašalić, navodi se u saopćenju.

              

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.