LUKSUZNE REZIDENCIJE

Ogromno interesovanje za rezidencije u luksuznom kompleksu "Porta Rai"

Svi žele sopstveni raj na Ulcinjskoj plaži

Marketing

17.7.2024

Prvi prodajni dan za “Porta Rai Beachfront Hotel & Residences” zakazan je za 18. juli, ali već sada vlada ogromno interesovanje za ovaj luksuzni hotelsko-rezidencijalni kompleks na najdužoj pješčanoj plaži na Jadranu. Tako je prošle sedmice već prodat izvanredni penthouse na posljednjem spratu, sa jednim od najljepših pogleda na more, a upiti stižu i za sve druge tipove apartmana.

U ponudi, tik uz more, naći će se premium rezidencije različitih veličina, od studio apartmana, preko jednosobnih, dvosobnih i trosobnih nekretnina. Svaka od njih donosi brojne posebne detalje koji će zauvijek promeniti pogled budućih stanara na užitak i relaksaciju.

Rezidencije karakterišu velike terase, udoban namještaj u prostranim spavaćim i dnevnim boravcima, najmodernija kupatila, i kompleks ušuškan u zelenilo i mir, sa pogledom na Jadransko more

“Porta Rai Hotel & Residences” kojim upravlja Karisma Hotels & Resorts, svjetski priznata grupacija luksuznih hotela sa impresivnim portfoliom u Latinskoj Americi, Karibima i Evropi sa više različitih brendova, dizajniran je da ima sve. Posjeduje 300 metara pješčane plaže i prostire se na velikoj površini okruženoj gotovo netaknutom prirodom: prirodnim jezerom, autentičnim mediteranskim zasadima, parkom i zelenim oazama povezanim stazama koje vode do centralnog trga i jedinstvene promenade.

Sedam bazena nudi sve što je potrebno za opuštanje ili rekreaciju, kao i mini golf teren, košarkaške terene, teniske i padel terene, odbojku na pjesku, paviljon za jogu i meditaciju. Pored lobi bara, u kompleksu će se naći i sedam restorana, beach klub, tri beach bara i bar na centralnom trgu, a najveći fokus u razvoju posvećen je različitim sadržajima za djecu i porodice.

Smatramo da je ovo jedinstvena prilika za kupovinu nekretnine na pješčanoj plaži i obali mora sa svim hotelskim uslugama i cjelokupnim hotelskim sadržajima. Obzirom da su cijene nekretnina u stalnom porastu, a taj trend se i dalje nastavlja, a uzimajući u obzir samu lokaciju, kvalitet i koncept kompleksa ovo je, bez sumnje, jedinstvena investiciona prilika. Pored činjenice da kupovinom rezidencije u kratkom periodu možete da kapitalizujete vašu investiciju imate mogućnost i da sebi obezbijedite svoj raj na plaži, sa vrhunskom uslugom, gastro i šoping ponudom", rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok, kompanije koja se ponosi 25-godišnjim iskustvom u upravljanju luksuznim nekretninama širom svijeta.

Porta Rai Beachfront Hotel & Residences nudi vam jedinstvenu mogućnost kao nikada do sada. Registrujte svoje interesovanje za prvi prodajni dan 18. jula na sljedećem linku i obezbijedite svoju rezidenciju na pješčanoj plaži na obali Jadrana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.