SOUND BEYOND

Spektakularno Sound Beyond iskustvo na terasi Avaz Twist tornja

Subotnja noć na terasi Avazovog tornja bila je ispunjena ritmom, svjetlima i nezaboravnom atmosferom

Spektakularno Sound Beyond iskustvo na terasi Avaz Twist tornja. Sound Beyond

Marketing

prije 3 dana

Protekle subote, 22. juna, Sarajevo je svjedočilo još jednom nezaboravnom izdanju Sound Beyond projekta, koji se održao na jednoj od najneotkrivenijih i najneiskorištenijih lokacija u gradu – terasi Avaz Twist tornja. Ovaj događaj bio je spektakularan, kao što je i obećavano, uz nastup Traumera, poznatog po svojim hipnotičkim i energičnim setovima.

Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
+3

Traumer, mladi i talentirani francuski DJ, ponovo je osvojio srca sarajevske publike. Njegov deep/minimal still očarao je sve prisutne, a njegov drugi nastup u Sarajevu pokazao je zašto ima toliko ljubitelja njegovog zvuka. Nakon preseljenja iz Avignona u Pariz, Traumer je postao neizostavan dio tamošnje muzičke scene. Njegova rana, tvrđa underground izdanja za IRM, Skryptöm Records, Sign Industry i Umek-ov 1605, te kasniji radovi na renomiranim etiketama poput Cocoon i Desolat, vrtili su asevi poput Loco Dice, Martin Buttrich i Hot Since 82. Ipak, najbolji primjer njegove vještine su ovogodišnja vinilna izdanja s njegove vlastite etikete GETTRAUM koja je publika imala priliku čuti uživo. 

Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
+6

Osim Traumera, ovu noć učinili su nezaboravnom i lokalni DJ-evi Alain, Coem, Calkins i Zael, poznati po vrhunskoj energiji koju donose na svaki događaj. Publika je plesala pod zvjezdanim nebom, okružena predivnim pogledom na grad, što je dodatno doprinijelo magičnoj atmosferi.

Sound Beyond se istakao ne samo po kvaliteti muzike koju donosi, već i po pažljivo biranim lokacijama koje svakom događaju daju poseban šarm i energiju. Na spisak svojih dosadašnjih lokacija koje čine historijski Dom mladih, RTV Dom, ali i open-air lokacije sa prelijepim pogledom na grad, dodali su i terasu Avaza Twist tornja, kao novu, neiskorištenu lokaciju za ples ispod otvorenog neba. Svaki njihov događaj pažljivo je planiran i izveden s ciljem da posjetiocima pruži nezaboravno iskustvo i ostavi trajne uspomene. 

Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
Sound Beyond - Avaz
+9

Subotnja noć na terasi Avazovog tornja bila je ispunjena ritmom, svjetlima i nezaboravnom atmosferom. Sound Beyond je još jednom pokazao zašto su njihovi događaji nezaobilazni za sve ljubitelje elektronske muzike. Ovaj događaj ostavio je dubok trag i postao dio priče koja oblikuje budućnost muzičke scene u Sarajevu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.