NOVI MLIJEČNI PROIZVODI

Nova linija visokoproteinskih mliječnih proizvoda: Zaslužuješ Time Out uz Stay Strong Pro

Lactalis BH nam predstavlja novi brend na tržištu - STAY STRONG PRO liniju mliječnih proizvoda s visokim udjelom proteina

Nova linija visokoproteinskih mliječnih proizvoda: Zaslužuješ TIME OUT uz STAY STRONG PRO!. Lactalis

Marketing

prije 4 dana

Svaka osoba, bez obzira na nivo svoje tjelesne aktivnosti, treba dovoljan unos proteina u prehrani. Kod sportista se potreba za unosom proteina značajno povećava, ovisno o vrsti aktivnosti.

STAY STRONG PRO asortiman se sastoji od šest visokoproteinskih mliječnih proizvoda bez laktoze i dodanih šećera te s niskim udjelom masti, a izvrsnog okusa. Proteinski mousse, koji je jedinstven na tržištu, puding ili shake nude potpuno uživanje bilo koji da odaberete.

Ovi inovativni proizvodi idealni su saveznici sportašima, rekreativcima i onima koji su posvećeni održavanju svoje linije i fizičke forme.

Time out uz jedinstveni mousse ili puding

Otkrijte fantastični STAY STRONG PRO mousse s okusom kakaa. Ovaj proizvod s 18 g proteina po čašici oduševit će vas svojom prozračnom i laganom teksturom te pružiti vrhunski užitak u svakom zalogaju.

Svi zaljubljenici sporta i rekreacije, ali i svi obožavaoci ukusnih slastica od sada će moći uživati u STAY STRONG PRO pudinzima koji su napravljeni prema posebnoj recepturi, s čak 20 g proteina po čašici i koji dolaze s okusima kakaa, vanilije i lješnjaka.

Neodoljivi proteinski shake

Za ljubitelje napitaka tu su STAY STRONG PRO shakeovi koji su na police vaših najdražih marketa stigli u praktičnoj bočici od 250 ml i sadrže 25 g proteina po pakovanju.

Novi proizvodi pružit će vam vrhunski užitak okusa, bilo da ih odlučite konzumirati prije ili poslije treninga.

Zaslužuješ TIME OUT uz STAY STRONG PRO!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.