VAŠA OAZA NA PLANINI

Sky Hill Jahorina – jedinstven kompleks u samom centru Jahorine

Moj savršen beg iz grada za sva četiri godišnja doba

Sky Hill Jahorina – jedinstven kompleks u samom centru Jahorine. Sky Hill Jahorina

Marketing

18.4.2024

U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice, izgradnja jedinstvenog i potpuno autentičnog kompleksa, Sky Hill Jahorina, uveliko napreduje uz gotovu konstrukciju i ukrovljenje pre leta. Ovaj novi biser Jahorine, modernog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović, će doprineti da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svetske destinacije.

Reflektujuća stakla zgrade, u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni planinski centar i okolni pejzaži, ističu lepotu prirode i upotpunjuju uživanje, kako u zimskom, tako i u letnjem periodu. Jahorina pruža savršen beg od vrućina leti, dok istovremeno nudi obilje sportova i zanimljivih sadržaja za sve generacije posetilaca. Bez obzira da li tražite adrenalinsku avanturu ili miran odmor u netaknutoj prirodi, Jahorina je pravo mesto za vas.

Sky Hill Jahorina – jedinstven kompleks u samom centru Jahorine. Sky Hill Jahorina

Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem i uslugom održavanja, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju. Kompleks sadrži i modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i komfornu garažu na 4 nivoa.

Kao posebna usluga uz profesionalno održavanje i recepciju omogućeno je centralizovano izdavanje apartmana za vlasnike tokom cele godine. Dodatna pogodnost je mogućnost kompletnog opremanja po standardu luksuznih hotela, čime se obezbeđuje vrhunski komfor i usluga za sve goste.

Sky Hill Jahorina – jedinstven kompleks u samom centru Jahorine. Sky Hill Jahorina

Ukupna površina Sky Hill kompleksa je 13.300 m2 bruto građevinske površine. Projekat sadrži 110 apartmana, 104 parking mesta i 8 lokala. U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova od studija do porodičnih apartmana, površine od 24.5 m2 do 73 m2, kao i lokali za brojne uslužne i maloprodajne sadržaje.

Ski centar Jahorina je u poslednjih par godina značajno unapređen, čime postaje jedna od omiljenih destinacija najstrastvenijih skijaša i iskusnih ljubitelja zimskih sportova. Veliki investicioni projekti, moderni sistem osnežavanja, uređene ski staze, izgradnja novih ski liftova, kabinske gondole i osvetljenja, doprineli su povećanim kapacitetima skijališta. Mnogobrojni restorani, picerije, kafići, noćni klubovi sa atraktivnim muzičkim sadržajima, sunčane bašte, svojom ponudom i ugostiteljskom uslugom upotpunjuju nezaboravan boravak na olimpijskoj Jahorini. S druge strane, leti Jahorina postaje raj za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom, kao savršen beg od gradske vreve, sa brojnim letnjim sadržajima i manifestacijama koje privlače posetioce iz celog regiona.

Sky Hill Jahorina – jedinstven kompleks u samom centru Jahorine. Sky Hill Jahorina

Jahorina je etablirana kao destinacija poželjna za posetioce tokom cele godine, i nosi laskavu titulu planine sa najviše letnjih sadržaja u Jugoistočnoj Evropi. Zbog sudara kontinentalne i mediteranske klime Jahorina se smatra prirodnom hiperbaričnom komorom. Pruža odlične uslove za visinske pripreme sportista, jer je nadmorska visina Jahorine idealna za sve vrste sportskih priprema. Ova moćna planina obiluje netaknutom prirodom, crnogoričnom šumom, divljim konjima, planinskim stazama, brojnim biljem i bobičastim voćem. Jahorina pruža raznovrsnu ponudu letnjih sadržaja, kao što su šetnje planinskim stazama, biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova jednom od gondola, vožnja turističkim vozićem, dečije atrakcije, jahanje konja, avantura parkom, i ostale avanture kao što su kvadrovi, jeep-safari, ferata..Tokom cele godine se održavaju i mnogobrojne manifestacije za sve zaljubljenike u sport, kulturu, muziku, umetnost, modu, nauku, kao što su Ultra – Trail, Summer wine festival, Fashion weekend, Jahorina ekonomski forum, razni dečiji kampovi i mnogi drugi.

Sky Hill Jahorina – jedinstven kompleks u samom centru Jahorine. Sky Hill Jahorina

Zakažite privatan obilazak gradilišta, i uživajte u najlepšoj panorami Jahorine, uz stručnu podršku našeg tehničkog tima, ili nas posetite u prodajnom salonu u Beogradu tokom cele godine.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield Grupe, a njihov stručni prodajni tim će vam pomoći u svakom koraku pri odabiru vašeg planinskog doma iz snova.

Generalni izvodjač radova je renomirana kompanija ANS Drive d.o.o. iz Sarajeva. Projektno finansiranje Sky Hill kompleksa obezbeđeno je od strane Nove banke.

Investitor Projekta - Construct Invest Trebinje (deo Moj Kiosk Group).

Za više informacija posetite sajt www.skyhilljahorina.com

Ili pozovite:
Tel / Viber: +381 69 30 30 004
E-mail: prodaja@skyhilljahorina.com

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.