KAKVO IZDANJE FUDBALERA

Luka Modrić ispunio neobičnu želju kćerki Sofiji (7): Fotografija je sve oduševila

Modrićeva kćerka danas slavi rođendan

Luka Modrić sa kćerkom Sofijom. Instagram

E. Ag.

prije 6 sati 42 minute


Sofija Modrić, mlađa kćerka kapitena hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića (39), danas slavi sedmi rođendan. U čast tom posebnom danu, Luka je svojoj maloj princezi dopustio da ga našminka. Šaljive fotografije podijelio je na Instagramu, a osim što joj danas ispunjava sve želje, posvetio joj je dirljive riječi.

- Sretan rođendan mom malom anđelu. I ponekad mojoj vizažistici. Volim te jako - napisao je Luka.

Dopustio da ga našminka. Instagram

Fotografija je mnoge nasmijala, a brojni pratitelji nizali su čestitke u komentarima.

- "Modrić je sa šminkom nevjerojatan, ali i dalje legenda", "Zaista si sjajan otac", "Tatina princeza" - pisali su fanovi.

Podsjetimo, Luka je u braku s Vanjom Modrić (42) već 14 godina, a prvi put su se upoznali na maksimirskom stadionu. Tada devetnaestogodišnji Luka bio je presramežljiv da joj priđe, no od prvog susreta u zagrebačkom kafiću postali su nerazdvojni.


Sve je krenulo od poslovnog telefonskog poziva koji je na kraju potrajao tri sata. Nedugo nakon toga započeli su zajednički život, zapečatili ga brakom, tokom kojeg su dobili troje djece - Ivana (10), Sofiju (3) i Emu (7).

Pred matičara su stali 2010. godine, a s obzirom na to da je Vanja bila trudna s prvim sinom Ivanom priredili su skromnu ceremoniju. No, sljedeće godine imali su pravu zabavu u hotelu Westin za porodicu i prijatelje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.