EURO 2024

Ronaldo u šoku: Navijač pao sa tribine tik ispred Portugalca

Šta je bilo s njim nije poznato, ali na prvi pogled djeluje da je došlo do povrede

Navijač skočio na Ronalda. Twitter

Z. K.

prije 6 dana

Fudbaleri Portugala su izgubili od Gruzije u posljednjem meču grupe F na Evropskom prvenstvu 2:0, a vidno nezadovoljan je bio najbolji igrač reprezentacije sa Pirinejskog poluotoka Kristijano Ronaldo (Cristiano), koji je ostao u šoku nakon izlaska sa stadiona.

Naime, dok je Ronaldo izlazio sa terena jedan navijač se sa tribina bukvalno bacio na njega. Međutim, brzom reakcijom obezbjeđenja nije pao na kapitena Portugala. Navijač se sa tribina popeo na platformu koja stoji iznad tunela kojim igrači idu u svlačionicu i u namjeri da se susretne sa Ronaldom skočio je sa velike visine.

Šta je bilo s njim nije poznato, ali na prvi pogled djeluje da je došlo do povrede. Ni sam Portugalac nije mogao da vjeruje šta se dešava i ukopao se u mjestu u nevjerici, a njegov pogled je dovoljno govorio da mu nije bilo nimalo prijatno.

Podsjetimo, debitant na EURO odigrao je junački protiv jednog od najvećih favorita za evropsku krunu i više nego zasluženo obezbijedio plasman u osminu finala. Senzaciju je najavio Hviča Kvarachelija koji je već nakon minut i po igre matirao Portugalce za vodstvo od 1:0, da bi u 55. minutu konačan rezultat sa penala postavio Georges Mikautadze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.