SVJETSKO PRVENSTVO

Ove slike pokazuju zašto je Hrvatska već sada moralni pobjednik nad Argentinom

Neymaru, koji je jecao, prišao je Perišićev sin i pružio mu ruku kako bi ga utješio. Argentinci su se druge stran rugali poraženim Argentincima

Hrvati tješe protivnike, Argentinci provociraju. Avaz kolaž

Piše: D. H.

11.12.2022

U prvoj polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru sastat će se reprezentacije Hrvatske i Argentine. Obje reprezentacije četvrfinale su prošle nakon jedanaesteraca, Hrvatska pobjedom nad Brazilom, a Argentina nad Nizozemskom.

Brazilici su nakon ispadanja bili neutješni, a nakon poraza i selektor Tite podnio je ostavku.

Ipak, najzimljivija scena svakako je bila na centru igrališta kada je Neymaru, koji je jecao, prišao Perišićev sin i pružio mu ruku kako bi ga utješio, a video je postao hit na društvenim mrežama.


Brazilske igrače također su tješili i grlili i hrvatski igrači.


Modrić pruža ruku Brazilcu nakon eliminacije. Facebook

No, potpuno drugačiji reakciju vidjeli smo od igrača Argentina nakon što su na jedanaesterce izbacili Nizozemsku. Oni su odlučili ponijeti se krajnje nesportski, te su umjesto fer i poštenog tretmana svog suparnika, Nizozemce su u trenutku tugovanja provocirali i rugali im se. Sramotno.


Ako imate i najmanje dileme za koga navijati u utorak, ove slike bi vam ih trebale otkloniti, jer u moralnom pogledu već sada je jasno ko je pobjednik.

Argentinci se rugaju Nizozemcima koji tuguju. Facebook

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.