LIGA KUP

Mančester siti izraziti favorit protiv Čelzija

Mančester siti je lagano prošao grupnu fazu u Ligi prvaka, uz četiri pobjede i dva remija. U posljednjem susretu u Premier ligi "Građani" su ostvarili još jedan uspjeh, i to protiv Fulama - 2:1

Večerašnja kvota na Mančester siti je 1.60. Twitter

Piše: G. Š.

9.11.2022

Pobjedonosni pohod Sitija

Danas su u ponudi tri promo kvote, i to jedinica na Mančester siti protiv Čelzija u Liga kupu Engleske, potom kec na Torino u okršaju sa Sampdorijom u sklopu Serije A, kao i dvojka na Olimpijakos na gostovanju Levadijakosu u Superligi Grčke. Duele iz Italije i Grčke možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Mančester siti je lagano prošao grupnu fazu u Ligi prvaka, uz četiri pobjede i dva remija. U posljednjem susretu u Premier ligi "Građani" su ostvarili još jedan uspjeh, i to protiv Fulama - 2:1. 

U 13 kola u ligi Siti je ostvario 10 pobjeda i dva remija, i sa 32 boda je na drugoj poziciji na tabeli - dva koraka daleko od lidera Arsenala. 


"Plavci" bez pobjede skoro mjesec

Čelzi je van prve petorke Premier lige. Londonski sastav ima šest pobjeda i tri remija, i sa 21 bodom je tek sedmi na tabeli. Posljednju pobjedu "Plavci" su u šampionatu proslavili prije skoro mjesec, kada su pobijedili Aston Vilu (2:0), poslije čega su dva puta remizirali, a minula dva susreta neočekivano su izgubili od Brajtona (1:4) i Arsenala (0:1).

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.60. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.