LIGA NACIJA

Haland: Milošević me prvo nazvao ku**om, a onda mi je rekao da će mi polomiti noge

Mladi norveški napadač odveo je s dva pogotka svoju reprezentaciju do vrijednog trijumfa na gostovanju kod Švedske (1:2)

Milošević i Haland. Društvene mreže

G. Š.

6.6.2022

Norveška je u nedjelju upisala i drugu pobjedu u novoj sezoni Lige nacija - grupa B, a prvo ime susreta bio je Erling Haland (Haaland). Mladi norveški napadač odveo je s dva pogotka svoju reprezentaciju do vrijednog trijumfa na gostovanju kod Švedske (1:2). Nakon utakmice u Solni, Haland je u razgovoru za TV2 otkrio i kako je na terenu postojao verbalni sukob između njega i Aleksandera Miloševića (Alexander), reprezentativca Švedske.


Milošević: Nisam to rekao

- Prvo me nazvao ku**om, a mogu vam sa sigurnošću reći da to nisam. Onda mi je i rekao da će mi polomiti noge. Minutu i po kasnije sam zabio gol, rekao je Haland.

Milošević, s druge strane, tvrdi nešto sasvim drugo...

- Nisam to rekao. Prilično je nepristojno izlaziti s takvim tvrdnjama. Ja ne pričam norveški, a on ne priča švedski. Stoga ne znam kako bismo uopće trebali komunicirati. Na terenu ne govorim ni engleski... - komentirao je Milošević i dodao kako između njih dvojice nije postojao nikakav sukob.


Norveška lider grupe

- Nije bilo ničega... Pa igrao sam utakmice u kojima bi me više naživcirali - zaključio je Milošević.

Norveška nakon dva kola u Grupi 4 Lige nacija - divizija B, drži prvo mjesto s dvije pobjede iz dva susreta. Srbija je trenutno druga s tri boda, koliko ima i Švedska, dok je Slovenija posljednja s dva poraza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.