ENGLESKI MEDIJI

Ronaldo ostao bez teksta kada je ugledao Junajtedov bazen, pa očitao lekciju čelnicima kluba

Ronaldo je odbio koristiti takav bazen te je, prema britanskom mediju, poručio kako ne može vjerovati da u 12 godina otkako je otišao iz Junajteda taj bazen nije obnovljen

Portugalac teži ka savršenstvu. TWITTER

M. K.

30.5.2022

Zvijezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) ostao je u šoku kada je vidio kako izgleda bazen njegovog kluba koji se nalazi u sklopu Junajtedovog kompleksa u Karingtonu, javljaju engleski mediji.

Kako pipe "Mirror", portugalska zvijezda požalila se da je bazen star i opasan po zdravlje, istakavši labave i napuknute pločice te mjesta na kojima ih uopšte nema.

Ronaldo je odbio koristiti takav bazen te je, prema britanskom mediju, poručio kako ne može vjerovati da u 12 godina otkako je otišao iz Junajteda taj bazen nije obnovljen.

"Mirror" napominje da ga je vodstvo kluba poslušalo te naručilo saniranje i nadograđivanje bazena prije nego što počnu pripreme za sljedeću sezonu.

- Ronaldo se navodno pobrinuo da njegova unajmljena kuća u Češiru ima bazen kako bi u njemu mogao izvoditi vježbe bez potrebe za korištenjem bazena u Karingtonu. Klub je potrošio više od 200.000 funti na instaliranje novog bojlera jer su prošle zime imali probleme s toplom i hladnom vodom, objavio je "Mirror".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.