REPREZENTACIJA

Poruka Radeta Krunića pred Italiju: Da je babi m***

Sa smo samo pobijedili Sjevernu Irsku

Krunić: Ne bi trebalo ovako. Arhiv

N. D.

17.11.2020

Polako se bh. javnost navikava na nesuvisla objašnjenja stručnog štaba i bh. reprezentativaca nakon poražavajuće godine za naš izabrani tim. Nakon što je ranije Bajević poslovično bio zadovoljan zalaganjem igrača, a gubili smo. Sada je briljantnu izjavu imao i Rade Krunić koji je trebao najaviti sutrašnji ogled protiv Italije. On trebao odgovoriti na pitanje o padu interesa navijača za reprezentaciju.

- Razumijem pitanje, ali iskreno, ja sam igrač i ne mogu ulaziti u ta pitanja. To nije pitanje za mene. Ja mogu da pričam u svoje ime i u ime kolega. Prije mjesec dana da smo pobijedili Sjevernu Irsku sigurno da se ne bi pričalo o ovome. O atmosferi i svemu. Svi bi nas dizali u nebesa. Sigurno da smo više mogli i u toj utakmici doprinijeti i sve bi bilo drugačije. Mislim da se nije toliko loše pričalo o reprezentaciji. Ostvarili smo dobar rezultat u Italiji, igrali smo dobro u Poljskoj. Odjednom kad smo izgubili jednu utakmicu sve je palo u vodu. Mislim da ne bi trebalo biti tako, rekao je Krunić.

U najkraćem po onoj staroj "daje babi m***". Ne da nismo pobijedili Sjevernu Irsku, nego smo se propisno obrukali. Da se ne govori o Iranu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.