ENGLESKA

Supruga slavnog napadača uhapšena zbog pokušaja ubistva

Pominje se i njena afera s mladićem

Džuli i Kevin: Dosta problema. Standard

Avaz.ba

6.5.2020

Kevin Filips (Phillips) nekadašnji napadač u engleskoj Premijer ligi rešetao je mreže. Bivši centarfor Aston vile sada muku muči u privatnom životu, a probleme stvara njegova supruga, 49-godišnja Džuli (Julie), koja je očigledno problematičnija nego dame njenih godina.

Ona je sada uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u pokušaju ubistva. Kako prenose ostrvski mediji, osim što je prekršila pravila izolacije, našla se u stanu sa grupom mladića i djevojaka među kojima je izbila tuča. Tom prilikom jedan mladić je zadobio teške povrede nožem. Hitna pomoć ga je zatekla u kritičnom stanju i prebačen je u bolnicu gde su mu spasili život, ali je i dalje u ozbiljnom stanju.

Džuli je uhapšena i provela je dvije noći u policijskoj stanici, gdje je ispitivana zajedno sa još dvojicom mladića, koji su prijatelji njene najstarije kćerke koju ima sa Filipsom, a kako se spekulisalo Džuli je imala aferu sa jednim od momaka.

Njen suprug se u međuvremenu oglasio za medije i istakao da je u vrijeme incidenta sjedio u njihovoj kući i pio pivo, ali i demantovao da ga je supruga varala sa jednim od dvojice mladića.

Kako se dalje navodi, njen automobil viđen je u blizini mjesta incidenta, a ona je u policiji ispričala da je bila u posjeti majci prije nego što je stala ispred kuće u kojoj se sve dogodilo. Komšije navode da su čule zastrašujuće vrištanje iz kuće.

Inače, sumnje u njenu vjernost surugu i slabost na mnogo mlađe momke su osnovane s razlogom, pošto je 2015. godine Džuli uslikana kako vara muža sa 24-godišnjim Ričardom Martinom, prodavcem mobilnih telefona. Kevin je to oprostio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.