KIK BOKS

Akademija Ilidža najbolja ekipa turnira "Trofej Beograda"

Zlatnim odličijima su se okitili Nuh Hebibović, Albert Ugrinčić, Roman Livanvić, dok je bronzani bio Mirza Mujanović. Tomislav Sendula je nastupio u dvije kategorije i osvojio je zlatnu i srebrenu medalju

Bašović (lijevo): Želim čestitati svim našim takmičarima na odličnim borbama i osvojenim medaljama. Avaz

Piše: G. Š.

9.5.2022

Na internacionalnom turniru "Trofej Beograda" borci Kik boks akademije Ilidža imali su odličan nastup i proglašeni su za najbolji klub. Na ovom jakom internacionalnom turniru u Beogradu, na kojem je učestvovalo 400 takmičara iz šest zemalja, čak šest boraca sa Ilidže osvojilo je medalje. Zlatnim odličijima su se okitili Nuh Hebibović, Albert Ugrinčić, Roman Livanvić, dok je bronzani bio Mirza Mujanović. Tomislav Sendula je nastupio u dvije kategorije i osvojio je zlatnu i srebrenu medalju.

- Želim čestitati svim našim takmičarima na odličnim borbama i osvojenim medaljama, kao i Kik boks savezu Beograda na čelu sa predsjednikom Srđanom Matićem na vrhunskoj organizaciji turnira i gostoprimstvu. Još jednom smo pokazali da smo jedan od najboljih klubova u BiH, a sada ćemo nekoliko dana odmoriti i onda nastaviti pripreme za državno prvenstvo u Konjicu, koje se održava za dvije sedmice - kaže Nermin Bašović iz Kik boks akademije Ilidža.



Na internacionalnom turniru u Beogradu učestvovalo je 400 takmičara iz šest zemalja - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.