SPEKTAKL U NAJAVI

Brat Megan Markl ulazi u "Big Brother": Sebična sestro, gledaj me

Tomas Markl Jr.. Agencije

L. K. P.

1.11.2021


Tomas Markl Jr. (Thomas Markle), brat Megan Markl (Meghan), vojvotkinje od Saseksa, otkrio je da ulazi u australsku verziju selebriti "Big Brothera" jer se želi ponovno povezati sa svojom otuđenom sestrom. Doduše, sebičnom sestrom. Dio je to bombastične najave rijalitija koji se počinje prikazivati na TV kanalu Seven ovog ponedjeljka.

Umjesto standardnog prijenosa događanja iz kuće Velikog brata uživo, emisije će biti unaprijed snimljene i uređene, a takmičari  nisu smješteni u nekoj vili i odsječeni od svijeta, nego borave u luksuznom hotelu.

Markl je većini gledalaca najveći mamac za gledanje "Big Brothera".


Megan Markl i princ Hari. Agencije

- Nadam se da bi mi Megan poželjela sreću i rekla Hariju: Idemo vidjeti tvog šuru i opet biti porodica. No, ona neće podići ni slušalicu da nazove oca, vrlo je sebična - kazao je Markl koji se takmiči za ASHTA, humanitarnu organizaciju koja pomaže beskućnicima.


Producenti obećavaju da će prikazati svaki važan trenutak u hotelu i da će "sve istine biti otkrivene".


Osim Tomasa Markla, skandalozne i nezaboravne televizijske trenutke gledaocima će priuštiti i Ketlin Džener (Caitlyn Jenner), nekad Brus Džener (Bruce), bivši suprug Kris Džener, otac Kajli (Kyle) i Kendal (Kendall). Ketlin trenutno baš nije u najboljim odnosima s klanom rijaliti plemstva Kardašijan, pa bi se i tu moglo čuti svašta. Tu je, također i Omarosa Manigault Njumen (Newman), koja je bila saradnica bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump) i učesnica njegovog šoa "Pripravnik".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.