"IZGUBIO BRATA"

Nakon smrti Lijama Pejna: Oglasio se samo jedan član njihovog benda Luis Tomlinson

Pejn je bio član popularnog muškog benda One Direction

Tomlinson i Pejn. Instagram

Dž. V.

prije 11 sati 9 minuta

Vijest o iznenadnoj smrti Lijama Pejna (Liam Payne) šokirala je mnoge fanove, ali i cijelu muzičku scenu.

Pejn je bio član popularnog muškog benda One Direction, koji su činili Najl Horan (Niall), Heri Stajls (Harry Styles), Zejn Malik (Zayn) i Luis Tomlinson (Louis).

Povodom tragične smrti, iz benda se jedino oglasio njegov prijatelj Luis Tomlinson, a poruku prenosimo u cijelosti.

Brat kakvog sam priželjkivao

- Teško mi je pisati ovo, ali jučer sam izgubio brata. Lijam je bio neko kome sam se svakodnevno divio, tako pozitivan, duhovit i ljubazan.

Prvi put sam upoznao Lijama kada je imao 16, a ja 18 godina, i odmah sam bio fasciniran njegovim glasom, ali što je još važnije, kako je vrijeme prolazilo, dobio sam priliku upoznati brata kakvog sam oduvijek priželjkivao u svom životu.

Lijam je bio nevjerovatan tekstopisac s izvanrednim osjećajem za melodiju. Često smo razgovarali o povratku u studio kako bismo pokušali ponovo stvoriti onu hemiju koju smo izgradili dok smo radili u bendu.

I, za zapisnik, Lijam je po mom mišljenju bio najvažniji dio One Directiona. Njegovo iskustvo od malih nogu, savršen sluh, prisustvo na sceni, talent za pisanje. Lista se nastavlja. Hvala ti što si nas oblikovao Lijam.

Volio bih da sam se oprostio

Poruka tebi, Lijam, ako slušaš. Osjećam se neizmjerno sretnim što sam te imao u svom životu, ali teško mi je pomiriti se s time da se opraštam. Tako sam zahvalan što smo se još više zbližili nakon benda, razgovarajući satima na telefonu, prisjećajući se hiljada nevjerovatnih uspomena koje smo zajedno stvorili – to je privilegija za koju sam mislio da će trajati cijeli život. Volio bih da smo ponovo zajedno dijelili pozornicu, ali nije bilo suđeno.

Želim da znaš da, ako Bear ikada bude trebao mene, bit ću mu onaj ujak koji mu treba u životu i pričat ću mu priče o tome koliko mu je otac bio nevjerovatan.

Volio bih da sam imao priliku da se oprostim i još jednom ti kažem koliko te volim.

Pejnu, momče, jedan od mojih najboljih prijatelja, moj brate, volim te. Spavaj mirno - poručio je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.