BRUTALNO JE PRETUKAO MUŽ

Prva ispovijest Aldine Bajić: Taj snimak ne mogu ni da pogledam, stid me, dok me tukao rekao mi je da će mi biti dženaza

Ja sam imala momaka koji su bili opasni mafijaši i, nikada, ama baš nikada ni jedan mi nije ružnu riječ rekao

Bajić: Žrtva brutalnog napada. Kurir.rs

Kurir.rs

prije 12 sati 18 minuta

Bh. pjevačica Aldina Bajić nedavno je brutalno pretučena od strane svog supruga Adisa Cigure, a sada je u svojoj prvoj ispovijesti ispričala detalje užasa kroz koji je prošla.

- Ja sam imala momaka koji su bili opasni mafijaši i, nikada, ama baš nikada ni jedan mi nije ružnu riječ rekao, a ne da je digao ruku na mene. A, to je sve zbog toga što sam korektna i poštena. 

Sve dok sam sa nekim ja ga volim i voljeću ga i nikada ga prevarila ne bih. Ali, onoga trenutka kada počneš da tražiš previše od mene, kada shvatim da nema više privatnog života, osim poslovnog, onda počinje da se sve to ljulja. Neka me pljune svako u lice ako nađe nešto ili neku grešku u mom telefonu.

Jedina moja greška su psi i mace, ali ja to volim, ja ih volim i oni su moja terapija. Ne mogu ja da dovedem ljude na nastupima, ako ih nema. Ne mogu ja da nacrtam pare onoliko koliko nekom treba, to je jednostavno nemoguće. Uvijek je gledao neki nivo, te moraš ovo te moraš ono. Ne moram ja ništa. Živjela sam sa pet maraka sa mojom mamom i petoro braće i sestara, navikla sam tako i to je moj život - ispričala je Bajić, prenosi Kurir.

Pričala je i o brutalnom napadu čiji snimak je šokirao BiH i region.

– Kada me udario nogom u glavu, e tu je bio moj kraj. Ja taj snimak ne mogu i ne smijem da pogledam. Sramota me je, strašna me je sramota od svega toga što se desilo. 

Jednostavno, ja se stidim toga, ne mogu sama sebe u ogledalo da pogledam. Ja se stidim toga, a zbog čega ni sama ne znam?

Policiji je dao šest izjava, da je pogriješio, da se ne sjeća da me je istukao, da ja nisam pogriješila, da nisam izlazila iz kuće, da ga nisam prevarila. 

Ja sam 1.10. pjevala za neku stranku u Arnautima i mene su nakon nastupa neke curice označavale na mreže. A curica sa posebnim potrebama (ne želim ime da javno kažem) na jednoj slici označila me ne znam ni ja koliko puta. On stoji tu pored mene i samo ponavlja, kao u transu, kako ga varam. 

Ja mu dam telefon da vidi ko je, jer više nisam imala snage da mu se pravdam. E, onda su počeli udarci, a kada me je tukao rekao mi je da će mi biti dženaza - otkrila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.