SJAJNE IZVEDBE

Žiri ostavili bez teksta, a talentom oduševili svijet: Ovo su najbolji nastupi "Zvezda Granda"

Darko Lazić, Džejla Ramović, Mirza Selimović, Milica Todorović i Amar Gile su samo neki od učesnika koji su zasijali pred stručnim žirijem

Zvezde Granda. YouTube

S. Čengić

prije 4 sata 8 minuta

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ započelo je svoju 18. sezonu emitovanja, a kroz dvije decenije postajanja iznjedrilo je mnoge pjevače koji su danas velike zvijezde.

Darko Lazić, Džejla Ramović, Mirza Selimović, Milica Todorović i Amar Gile su samo neki od učesnika koji su zasijali pred stručnim žirijem, a kasnije ostvarili zavidne pjevačke karijere.

Zvezde Granda. Grand

Najgledaniji nastupi

U seriji izvanrednih nastupa pred čuvenom osmorkom izdvojili su 10 najboljih i najgledanijih nastupa zbog kojih je čak i žiri ostao bez teksta.

Na prvom mjestu našao se Amar Gile koji se prije više od 10 godina sa pjesmom „Imam ljubav, ali kome da je dam“ predstavio publici. Danas je njegov nastup iz takmičenja najpopularniji i najgledaniji i broji čak 81 milion pregleda na Jutjubu.

Amar Gile: Pobjednik takmičenja. Grand

Oduševljenje 

Sa 23 miliona pregleda Nikola Ajdinović našao se na drugom mjestu najboljih nastupa u historiji „Zvezda Granda“.

Čim je zapjevao pjesmu „Majko sve ti opraštam“, članovi žirija nisu mogli da sakriju oduševljenje, dok ih je numerom „Da li znaš“ od Đanija, dobro razdramao.

Nikola Ajdinović: Oduševio žiri. Grand

Treće mjesto

Prije devet godina Semir Jahić oduševio je i žiri i publiku u „Zvezdama Granda“, a danas se njegovo izvođenje pjesme „Dodji da ostarimo zajedno“ Šabana Šaulića nalazi na trećem mjestu najgledanijih nastupa iz takmičenja.

Žiri nije ostao imun ni na talenat Denisa Kadrića čiji se prvi nastup iz „Zvezda Granda“ nalazi na čevrtom mjestu najgledanijih sa čak 15 miliona pregleda.

Džejla Ramović: Pobjednica takmičenja. Grand

Džejla Ramović oduševila je žiri i naciju izvođenjem pjesama „Tihi ubica“ i „Podseti me“ i danas broji 13 miliona na Jutujubu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.