KRATKO I JASNO

Mnogi fanovi kritikovali Oasis, pjevač im poručio: Začepite!

Kad su na stranici Ticketmaster puštene ulaznice za njihovu povratničku turneju, fanovi su se požalili da su zapeli u redu

Bend Oasis. AP

E. T.

7.9.2024

Bend Oasis okupio se nakon 15 godina pauze i na oduševljenje fanova najavio turneju od 17 nastupa širom Ujedinjenog Kraljevstva i Irske sljedeće godine, zbog čega je nastao potpuni haos oko ulaznica.

Kad su na stranici Ticketmaster puštene ulaznice za njihovu povratničku turneju, fanovi su se požalili da su zapeli u redu jer je ispred njih bilo pola miliona ljudi. Stranica se srušila, a mnogi fanovi nisu uspjeli da kupe ulaznice te su podijelili svoje razočaranje zbog organizacije, ali i činjenice da su se ulaznice počele preprodavati za čak 12.500 eura, o čemu se oglasio i bend, prenosi Index.

“Oasis se vratio, nema na čemu i čujem da njihov stav smrdi, dobro je znati da se neke stvari nikad ne mijenjaju”, napisao je Liam, koji ima 3,8 miliona pratilaca na X-u, a zatim je odgovorio jednom fanu koji ga je kritikovao zbog prodaje ulaznica.

“Nisam očekivao da će toliko opljačkati obožavatelje kao što su to učinili. To je istinska šteta”, napisao je obožavatelj, a Liam mu je poručio: “Začepi.”

Kad su ga pitali kako se osjeća, pjevač je odgovorio da se samo šalio i da im je ranije rekao da će se bend ponovo okupiti jednog lijepog dana. Fanovi su ga takođe upitali šta njegova majka Pegi misli o ponovnom okupljanju njega i starijeg brata Noela, i to nakon godina javnih svađa.

“Užasnuta je što nije mogla dobiti kartu”, našalio se pa dodao da su sada ostale samo “karte za klečanje”.

Na pitanje ima li viška karata, Liam je uzvratio: “Ima ih ko go*ana, ali stvarno skupih, 100 hiljada funti. Samo klečanje.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.