NIŽU SE KOMENTARI

Tijana Dapčević pokazala zavidnu figuru u petoj deceniji: Objavila fotografiju u kupaćem kostimu

Dapčević je jednom prilikom ispričala i javno kako je uspjela da skine 45 kilograma bez dijete

Tijana Dapčević. Instagram

E. Ag.

1.9.2024


Pjevačica Tijana Dapčević, osvrnuvši se na avgust koji samo što smo ispratili, objavila je na Instagramu niz fotografija sa momentima koji su njoj taj mjesec obilježili. Među njima bila je i jedna za koju je ispozirala u bikiniju.

Pošto je pokazala i svoju figuru u petoj deceniji - Tijana je tek izmamila brojne komentare, mahom komplimente na račun svog izgleda.

Dobila brojne pohvale. Instagram

Podsjetimo, Dapčević je jednom prilikom ispričala i javno kako je uspjela da skine 45 kilograma bez dijete. Tokom trudnoće, naime, kako je onda objašnjavala, „bukvalno je nosila još jednu osobu u sebi, nije imala vrat, ruke su joj bile kao butine...“ Ali ono što je potom shvatila je da njoj ne treba poseban režim ishrane, koliko promjena načina života.

Dan bi započinjala ovsenim pahuljicama sa čija sjemenom i crvenim voćem, za ručak bi obično jela puretinu s povrćem, a za večeru birala brancin ili oradu, uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mlijeka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - kazala je za medije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.