VLADA MERLINOMANIJA

Dino Merlin za svega nekoliko sati rasprodao Olympiahalle u Minhenu, od sutra u prodaji dodatni kontingent ulaznica

Koncert koji će se održati 19. oktobra bit će još jedan spektakularan šou u okviru Merlinove aktuelne turneje “Mi”

Merlin: Sprema se spektakl. Željko Vidinović

N. Aj.

27.8.2024

Ulaznice za koncert sarajevskog čarobnjaka Dine Merlina zakazan za 19. oktobar u čuvenoj Olympiahalle u Minhenu iz standardnog kapaciteta dvorane rasprodane su za svega nekoliko sati. 

Zbog izuzetno velikog interesa publike, organizatori su, u saradnji s menadžmentom i upravom dvorane, osigurali dodatni, ograničeni kontingent ulaznica za određene sektore, koji će biti pušten u prodaju od sutra.

Olympiahalle, legendarna dvorana koja je bila domaćin Olimpijskih igara u Minhenu, ugostila je brojne svjetske muzičke zvijezde, uključujući "Rolling Stones", U2, Eltona Džona (John), Bijonse (Beyonce), Koldplej (Coldplay), Eda Širana (Sheeran), Džastina Timberlejka (Justin Timberlake) i mnoge druge.

Koncert, koji će se održati 19. oktobra, bit će još jedan spektakularan šou u okviru Merlinove aktuelne turneje “Mi”, koja već treću godinu zaredom obara box office rekorde širom regije, centralne i zapadne Evrope.

Linkovi za kupovinu ulaznica i informacije o ovom i narednim koncertima bit će dostupni na zvaničnoj web stranici dinomerlin.com/live.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.