PRVO ŠTO JE URADILA

Maya Berović "popila kaznu" zbog brze vožnje: Javno se obratila supruzi policajca

Na koncert je kasnila pola sata

Priznala da je pogriješila. Maya Berović ispred “Radon Plaze”

E. Ag.

26.8.2024

Pjevačicu Mayu Berović na putu ka Trgovištu u Srbiji, gdje je imala zakazan koncert, zaustavila je policija zbog prekoračenja brzine.

Maya je, naime, uprkos svemu održala spektakularan koncert na koji je kasnila pola sata. Nakon prve pjesme publici je najprije uputila izvinjenje, a onda se obratila gospođi u publici koja je supruga policajca koji ju je zaustavio, budući da joj je on otkrio da je upravo njegova supruga otišla na njen koncert i čeka je da stigne.

- Dragi moji, jako mi je drago što sam s vama večeras ovdje prvi put. Mnogo sam sretna zbog toga, želim da uživamo svi zajedno, a prije toga vam se želim izviniti za ovo malo kašnjenje. Mi smo upravo došli od suca za prekršaje, malo smo brže vozili... - priznala je pjevačica te nastavila:

- Sljedeća pjesma je za gospođu čiji nas je muž zaustavio. Samo da vam kažem, gospođo, vaš muž je u pravu, krivi smo - kazala je muzička zvijezda s osmijehom, a ovo njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smijeh i pljesak mnogobrojne publike, piše Story.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.