PJEVAČICA PRIZNALA

Nataša Bekvalac se pokajala zbog povećanja grudi: Nikad to ne bih ponovo uradila

O njenim estetskim zahvatima dosta se pričalo

Nataša Bekvalac važi za jednu od najljepših pjevačica. Instagram

E. Ag.

9.8.2024


Pjevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najljepših žena na javnoj sceni, a o njenim estetskim zahvatima dosta se pričalo.

Nataša Bekvalac je jednom prilikom otvoreno govorila o estetskim operacijama koje je imala i priznala da se gorko pokajala.

- Radila sam grudi i grdno se pokajala. Da imam vremeplov, nikad ne bih to uradila, ostala bih na prirodnom. Stalno su neke komplikacije kad god je neka estetska operacija. Nikad ništa ne bih dirala na sebi da nisam - rekla je Bekvalac svojevremeno.

Nataša ima dvije kćerke iz dva braka, Hanu i Katju, a jednom prilikom istakla je da je teško biti samohrani roditelj.

- Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dvije stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored - rekla je nedavno Nataša.

- Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu djevojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve - dodala je tom prilikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.