TUGA U DOMU ZVEZDE GRANDA

Pjevač sve rastužio objavom: "Putuj mirno, dušo džennetska"

Alen Hasanović oglasio se na društvenim mrežama i uz emotivnu poruku se oprostio od voljene osobe

Alen Hasanović teško podnio gubitak voljene osobe. Instagram

E. Ag.

6.8.2024

Pjevač i nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Alen Hasanović oglasio se na društvenim mrežama i uz emotivnu poruku se oprostio od voljene osobe.

Naime, Hasanoviću je preminula nana, a on se uz fotografije i dirljive riječi oprostio od žene koja mu je bila velika podrška i oslonac u životu.

- Putuj mirno, dušo džennetska. Svako ko te poznavao znao je kakav si insan i kakva lijepa duša živi u tvom tijelu. Kao jedna velika porodica koja je prolazila i dobro i loše u životu, ali smo uz tvoje riječi uvijek bili jači i uvijek čuvali karakter i obraz kao najsjajniji dijamant – napisao je Alen i dodao:

Dirljiv status na Instagramu. Instagram

- Nano, majko, dobra dušo, hvala ti za sve što si učinila za nas i što si nas naučila šta su prave vrijednosti života. Putuj mirno ka nebesima, neka meleci tvoju dušu ponosno nose i spominju tvoje ime. Kao što si nam skoro govorila da si ponosna na nas. Želim u ime cijele porodice da kažem da smo najponosniji na tebe i da dragom Allahu zahvalim što smo imali tu čast da nam budeš majka, nana, prijatelj i sve ono što oblikuje tvoju lijepu dušu.

Pjevač teško podnio gubitak. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.