CARDI B

Reperica podnijela zahtjev za razvod pa otkrila da očekuje treće dijete

Objavom na Instagramu na kojoj je otkrila trudnički trbuh

U slatkom iščekivanju prinove. Instagram

E. Ag.

2.8.2024


Neposredno nakon što je podnijela zahtjev za razvod, poznata američka reperica Kardi B (Cardi B) otkrila je da se nalazi u slatkom iščekivanju prinove.

Objavom na Instagramu na kojoj je otkrila trudnički trbuh američka reperica potvrdila je dolazak trećeg djeteta.

Prije vijesti o dolasku prinove, međutim, podnijela je zahtjev za razvod od supruga i oca svoje djece, repera Offseta. U opisu posljednje objave na Instagramu podijelila je zagonetan tekst u kojem se naizgled osvrće na razvod.

- Sa svakim krajem dolazi novi početak. Toliko te volim i jedva čekam da svjedočiš onome što si mi pomogao postići. Puno je lakše podnijeti životne preokrete, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra pokazali ste mi zašto se vrijedi truditi - napisala je.

Reperske zvijezde Offset i Kardi B vjenčale su se u septembru 2017. godine. Instagram

Američki Page Six objavio je da je slavna reperica zatražila razvod od Offseta usred glasina o njegovoj nevjeri.

- Udaljili su se. To ju je nagnalo na ovu odluku više nego išta drugo. Ovo je nešto što ona želi učiniti - rekao je izvor za Page Six.

Kardi traži skrbništvo nad svojom djecom, kćeri (5) i Waveom (2), a njeno podnošenje zahtjeva za razvod navodno nije previše iznenadilo člana grupe Migos.

- To nije nešto što se dogodilo preko noći. Na istoj su stranici. Udaljili su se i taj je osjećaj s vremenom postao sve jači - dodao je izvor.

Reperske zvijezde Offset i Kardi B vjenčale su se u septembru 2017. godine, no tokom braka nekoliko su se puta razišli. Godine 2020. Kardi je prvi put podnijela zahtjev za razvod braka, ali se dva mjeseca kasnije predomislila i pomirila sa suprugom, piše Tportal.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.