JAVNE TAJNE

Mirković nakon razvoda od Bijelića: "Nemam čega da se plašim jer svi znaju sve o meni"

Moja porodica, djeca prvenstveno i moja publika su zaduženi za moj uspjeh

Dragana Mirković. Aleksandar Dojkić / RINGIER

N. Aj.

7.7.2024

Muzička zvijezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić razveli su se nakon 24 godina braka, a dobili su dvoje dece - Manuelu i Marka.

Pjevačica svakodnevno nastupa, te se maksimalno posvetila karijeri. Viđena je na aerodromu "Nikola Tesla" u pratnji svoje majke.

Dragana nije skidala osmijeh sa lica, a kako kaže, razlog su njena porodica i fanovi.

- Najljepše je kada su majka i kćerka zajedno, to znam i po tome kada je moja kćerka sa mnom. Mi smo svi vezani i to je ono što me čini sretnom i ispunjenom - rekla je Dragana za Blic.

Na pitanje da li sve tajne govori svojoj majci, Mirković je odgovorila: 

- Ja nemam nikakvih tajni, i vi ih znate. Moje tajne su javne. Nemam šta da krijem. Svi znaju sve o meni, ne moram da se plašim tajni, niti da se plašim šta govorim jer uvijek govorim istinu, pa ne moram da razmišljam šta sam prošli put rekla.

Dragana Mirković sa majkom. Aleksandar Dojkić / RINGIER

Pjevačica je istakla da su joj najveća podrška djeca, ali i fanovi koji su uvijek uz nju.

- Moja porodica, djeca prvenstveno i moja publika su zaduženi za moj uspjeh. Sa njima oko mene, ja sam najsretnija žena na svijetu, meni ništa više ne treba - rekla je.

Istaknula je da je jako zadovoljna kako njena turneja napreduje.

- Nikad bolja turneja, ne znam šta se dešava, ali sam presretna zbog toga. Nikada više ljubavi od publike i fanova nisam dobila. U cijeloj Evropi je bilo nevrijeme, pa sam morala da otkažem nastup, ali već smo zakazali novi. Napunila sam se ljubavi i energije za sljedećih nekoliko mjeseci - istakla je Dragana za Blic.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.