IZNENADNA OBJAVA

Jelena Karleuša otkrila kada ide u penziju: Brzo će proći

Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina, kazala je Karleuša

Karleuša još ostaje na estradi. Instagram

Z. K.

20.4.2024

Pop diva Jelena Karleuša iznenadila je svojom objavom na Instagramu, ovog jutra, 20. aprila, u kojoj je pomenula svoju penziju te otkrila do kada će da pjeva. Karleuša se obratila svojim fanovima i u svojoj objavi "najavila i penziju" - što je mnoge iznenadilo.

- Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživjet ću na primjer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete već 30 godina ne ubije ranije) - započela je Jelena, šaljivo, pa nastavila:

Karleušina objava. Instagram

- Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pjevati sa 80. Moj aktivni rad će se vjerovatno završiti negdje sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje).

Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina, i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno, spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pjevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina.

Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savjetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divija.

Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati Vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku - napisala je Jelena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.