RAZOČARANA SAM

Oglasila se Abida Milkunić koja je svojevoljno napustila “Zvezde Granda”

Prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u “Zvezdama Granda” – rekao je Popović

Abida Milkunić. Grand Online

Dž. H. M.

24.10.2023

Pjevačica Abida Milkunić svojevoljno je za vrijeme emisije odustala od takmičenja “Zvezde Granda”, o čemu je Saša Popović nedavno obavijestio javnost.

Pohvale žirija

Abida je u takmičenju dobila 4 glasa i pohvale žirija, a završila je u baražu. Međutim, kada je trebalo da nastupi u baražnom dijelu, odlučila je da samoinicijativno napusti šou, što je i Popovića zateklo.

- Imamo jedan slučaj koji mi se nikada dosad nije desio u “Zvezdama Granda”, a to je da je jedna takmičarka otišla. Napustila je takmičenje, otišla je i nije obrazložila zašto i kako. U pitanju je Abida Milkunić, prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u “Zvezdama Granda” – rekao je Popović.

Abida Milkunić sada ističe da joj je baraž “teško pao”.

- Ne mogu reći da nije, ali okej – rekla je Abida za “Grand” dok je na pitanje da li su očekivanja bila prevelika, pa je i razočarenje samim tim veće, odgovorila:

- Iskreno, sa Viki sam imala jednu probu i sve je bilo super, ali kad sam došla ovdje, odsjekla sam se. Imala sam tremu, nemoguće je bez toga. Trudila sam se da je pobijedim, ali, eto, glasovi su sve rekli. Jesam malo razočarana, ali sve je za ljude – istakla je ona.

Abida je zatim pohvalila Viki koja joj je bila mentor.

- Prezadovoljna sam s Viki Miljković. Bila sam ranije kod Ane Bekute, ove godine sam bila kod Viki. Nisam znala kako radi s kandidatima, čula sam da je jako dobra. Imala sam samo jednu probu i stvarno je bila dobra – istakla je Abida žaleći što neće imati priliku da više sarađuje s Viki.

Dobra reklama

Inače, na samom početku ove sezone Abida je otkrila da se dvoumila da li se ponovo pojavi u takmičenju.

– Iskreno nisam htjela da se vratim, razmišljala sam nekih mjesec dana. Ali hajde, to je dobra reklama! Bila sam već dva puta u „Zvezdama Granda“ i rekla sam sebi da neću više nikada. Nekako sam mislila da nema potrebe. Međutim, s obzirom na to da sam dobila poziv pristala sam, eto još ovaj put – priznala je Abida tada.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.