SARAJKA U ZVEZDAMA GRANDA

Ena Mujezinović traži prolazak kroz baraž: Snežana Đurišić nije za nju

Vjetar u leđa Eni je dala Ana Bekuta tvrdeći da joj se njeno izvođenje dopalo na neki neobičan način

Takmičarke Ena i Snežana. Grand Online

Dž. H. M.

7.10.2023

Duel koji je izazvao lavinu reakcija i komentara stručnog žirija je između Ene Mujezinović iz Sarajeva i nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“ Snežane Kačar iz Stare Pazove.

Djevojka iz Sarajeva predstavila se pjesmama „Hej Jasmina“ i „Ljubavi moja“, dok je Sneža zapjevala pjesmu „Trula višnja“ i pjesmu Viki Miljković „Volim momke koji piju rakiju“.

Odmah nakon njihovog izvođenja uslijedilo je glasanje žirija, koji su jednoglasno dali prednost Snežani koja brani boje tima Snežane Đurišić.

Popović i Bosanac. Grand Online

- Ena, ovo ne znači da si ti bila loša. Ja sam svoj glas dala Snežani jer mislim da je Snežana Đurišić na poziciji mentora pogodnija za nju, ali nadam se da ćeš i ti kroz baraž pronaći svoju sreću sa nekim mentorom. Ti si pop izvođač i nemoj da gubiš svoj identitet da bi animirala narodnjake oko nas. Nemoj to radiš jer onda to nema smisla. Budi svoja – posavjetovala je Marija prvu kandidatkinju ovog duela.

Da je Ena imala loš izbor pjesama smatrao je i Bosanac, a njegovo izlaganje prekinula je rasprava oko novog pravila od trideset sekundi.

Naime, Viki je tražila još par sekundi gratis od Saše Popovića kako bi svi mogli opširnije da pričaju, međutim direktor se nije usaglasio.

Vjetar u leđa Eni je dala Ana Bekuta tvrdeći da joj se njeno izvođenje dopalo na neki neobičan način, dok je Đorđe David tvrdio da je iskustvo na strani Snežane

Komplimenti na račun Snežaninog pjevanja stigli su i od Viki Miljković, a Saša Popović je smatrao da je to zbog toga što je pkevala njenu pjesmu.

Popović i Miljković. Grand Online

- Znate vi ko je komponovao ovu pjesmu? Mili! Jedna od prvih Milijevih pjesama – otkrila je pjevačica što je potpuno šokiralo Sašu Popovića.

- Viki, sve tvoje pjesme znam, ali ovu ne znam! Kad si je izdala? Majke mi ne znam ovu pjesmu – iznenađen je bio direktor.

Snežana je bila ranije kod mene u timu i imala je par nastupa koji su bili bukvalno neverovatni gde je publika podignuta, to je bio vrh ovog šoua. Mnogo se radujem tvom radu sa Snežanom- oduševljen je bio Mili.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.