EUROSONG

Let 3 prvi u trendingu u Hrvatskoj: Objavljen novi remix Mame ŠĆ!

Prestigli pjesme Jale Brata i Bube Corellija, Darka Lazića, Sajfera, Nuccija i ostalih balkanskih izvođača

Nastup očekivano ušao u trending. Printscreen

A. H.

10.5.2023

Polufinalni nastup riječke grupe Let 3 hit je na YouTube-u. Službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je sve nastupe iz prvog polufinala, a Let 3 zasad uvjerljivo vodi po pregledima. 

U 14 sati njihov nastup pogledan je 713 hiljada puta.

Nastup je, očekivano, ušao i u hrvatski trending. Zasjeo je na prvo mjesto i tako prestigao pjesme Jale Brata i Bube Corellija, Darka Lazića, Sajfera, Nuccija i ostalih balkanskih izvođača koji redovno drže prva mjesta u trendingu u Hrvatskoj.

Nakon prolaska u finale Prlja je na press konferenciji zahvalio svima koji su glasali. 

- Sretni smo što smo se plasirali s ogromnom podrškom glasača i ponosni smo što nismo razočarali publiku u Hrvatskoj koja je vjerovala u nas. Naša mala naizgled glupa, ali i jako pametna pjesma je antiratna jer vjerujemo da ne postoje pobjednici u ratu. Svi su žrtve. Zaustavite je*ene ratove - dodao je.

Nakon polufinala Mrle je u ime benda izvlačio poziciju za nastup u finalu i izvukao onu u drugoj polovici showa. 

- Moram vam saopćiti da Let 3 u finalu svira u drugom dijelu programa, takozvani "second hand". To je puno bolje nego u prvom, ali ja sam znao da ću to izvući. Ja to vidim, imam laserske oči. Uvijek najbolje za nas, najbolje ili ništa - izjavio je tom prigodom Mrle.

Povodom prolaska u finale eurovizijskog takmičenja Let 3 danas je objavio i novi, treći remix sada već kultne pjesme Mama ŠČ!. Novi remix Nona dub potpisuje Element 33 – pseudonim iza kojeg se krije Arsen Pavešić, dugogodišnji DJ, producent i muzički promotor, a ujedno autor dosadašnjih official visualisera za Mama ŠČ!.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.