SPEKTAKL U MARTU 2022.

Prodaja ulaznica za Stingov koncert u Sarajevu počinje sutra u 9 sati

Otkako postoji servis KupiKartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes, istakao je Elvedin Gičević iz servisa KupiKartu.ba

Sting: U Sarajevu će prvi put održati koncert 19. marta 2022.. Agencije

L. K. P.

11.11.2021

Sting, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri,  a prodaja ulaznica počinje sutra u devet sati.


Publika iz BiH, kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najnižoj cijeni na Stingovoj evropskoj turneji: parter 69 KM, fan pit (samo 1.500 karata) 99 KM i tribine 99 KM. Ulaznice možete nabaviti online, kao i na svim prodajnim mjestima servisa KupiKartu.ba.

- Otkako postoji servis KupiKartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu. Naši serveri su spremni, a naše kolege i kolegice na svim prodajnim mjestima širom BiH spremno će dočekati u petak u deveti sati sve zainteresovane koji žele na vrijeme osigurati kartu za ovaj muzički događaj 21. stoljeća", istakao je Elvedin Gičević iz servisa KupiKartu.ba.


Plakat Stngovog koncerta u Sarajevu. Promo

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija "Avalon" dovodi Stinga sa "My Songs Tour".


-Stinga smo prvi put u Skoplju organizovali u oktobru 2017. godine u dvorani 'Boris Trajkoski' i svih 9.000 karata se prodalo za nepuna četiri sata, ispričao je Boban Milošeski iz "Avalon" produkcije svoje iskustvo i zbog toga pozvao sve zainteresovane da ne odgađaju kupovinu do posljednjeg trenutka.


Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom koronavirusu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.


Dva sata Stingovih najvećih hitova činit će okosnicu njegovog prvog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma "The Bridge", koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit singlom "Rushing Water". Kao specijalni gost, koncert će 45-minutnim nastupom otvoriti Džoi Samner (Joe Sumner) sa svojim bendom.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.