"KAKVA SRAMOTA"

Supruga arapskog milionera pohvalila se da joj je muž kupio otok, ali je svi ismijavaju: "Bolje da ste donirali novac"

Moj dom je moj privatni prostor, poručila je Soudi

Džamal i Soudi. Instagram

E. T.

prije 3 sata 13 minuta

Supruga arapskog milionera Džamala Bina Nadaka (Jamala), influenserica Soudi javno tvrdi da joj je suprug kupio privatni otok, ali ipak mnogi su je zbog toga ismijali.

Naime, ona je na Instagramu objavila snimak na kojem je prikazano kako ona i suprug putuju avionom, a potom je snimila otok.

- Htjela si obući bikini pa ti je muž milioner kupio otok - napisala je uz video koji je u nekoliko dana izazvao brojne reakcije.

"Ako je tako bogat, zašto niste unajmili avion?", "Bolje da ste donirali novac", "Naravno da ti nije kupio", "Kakva sramota", "Možda ti je kupio otok, ali samo u tvojim snovima", "Ne vjerujem ti ništa, pokaži nam fotografije", redali su se komentari ispod videa na koje influenserica nije odgovarala.

Privatni prostor

Inače, pratitelji su Soudi nedavno pitali zašto na društvenim mrežama nikad ne pokazuje svoju kuću. S obzirom na to da Soudi dosta toga dijeli o svom životu s milionerom, mnoge je iznenadio njen odgovor.

- Moj dom je moj privatni prostor - napisala je.

Njene objave privlače mnogo pažnje i hrpu komentara. Nedavno je objavila video pod nazivom: “Stvari koje sam napravila da naljutim svog muža milionera”.

- Slupala sam mu automobil, kupila sam dvije Birkin torbe iste boje, slučajno sam kupila još jednog konja, putovala sam bez njega, naručila sam previše hrane koju nisam pojela, nisam mu podarila blizance - napisala je.

Lista zahtjeva

Inače, Soudi je porijeklom iz Velike Britanije, a sada živi sa suprugom u Dubaiju.


Sa svojim je pratiteljima podijelila listu zahtjeva koje je tražila da joj suprug ispuni kad se udala, a u jednom je videu otkrila koliko njen muž sedmično potroši na nju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.