ROĐENDAN VOGUEA

Ana Ivanović zablistala u srebrnoj haljini: Bila u društvu najmoćnije žene modnog svijeta

Prije dvije večeri u Njemačkoj je održana proslava 45. rođendana magazina „Vogue“

Ana Ivanović. Instagram

S. Č.

prije 4 dana

Jedna od najpoznatijih teniserki Ana Ivanović sve je ostavila bez teksta kada je na prestižnom modnom događaju pozirala u društvu jedne od najznačajnijih žena u svijetu mode.

Naime, prije dvije večeri u Njemačkoj je održana 45. proslava rođendana magazina „Vogue“. Ova proslava je bila savršena prilika da se okupe najveće ličnosti iz svijeta mode, kao i mnogobrojne zvijezde kojima je moda velika ljubav.

Među poznatima se pronašla i teniserka Ana Ivanović, a ona je ovom prilikom pozirala na crvenom tepihu sa najmoćnijom ženom u svijetu mode, Anom Vintur (Anna Wintour).

Ana Ivanović. Instagram

Ana je ovom prilikom zablistala u dugoj haljini srebrne boje sa šljokicama koja je na samom vrhu imala veliku ružu. Gola leđa su bila dio kroja, kao i veliki razrez na zadnjem dijelu haljine.

Ana je svakako ostavila veliki utisak na ovom događaju, a svoju eleganciju još jednom je pokazala i Ana Vintur. Ona je ovom prilikom pozirala u dugih zelenoj, cvjetnoj haljini kratkih rukava, koju je upotpunila sa crnim kaišem i efektnim ogrlicama, a na glavi je imala velike crne naočare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.