PLUS SAJZ MANEKENKA

Ešli Grejem ponosno ističe svaki kilogram viška: U providnoj kreaciji privukla poglede

I ovog puta pokazala zašto je smatraju najseksepilnijom ženom na svijetu

Ešli Grejem. Instagram

E. Ag.

prije 6 dana

Najpoznatija plus-sajz manekenka Ešli Grejem (Ashley Graham) jedna je od slavnih ličnosti koje su prisustvovale glamuroznoj večeri "Caring for Women" u okviru Sedmice mode u Njujorku.

Atraktivna brineta, koja uvijek očara svojom ljepotom i nepokolebljivim samopouzdanjem gdje god se pojavi, za ovu svečanost izabrala je provokativnu crno-bijelu kombinaciju koja naglašava njene raskošne obline po kojima je i poznata i na koje je veoma ponosna.

Gornji dio haljine je skroz pripijen i providan i ne sakriva ni višak, a donji dio toalete čini satenska bijela plise suknja koja se vuče po podu i daje raskoš upečatljivoj kreaciji koju je Ešli i ovog puta savršeno iznijela.

Dozu provokativnosti daje i crni donji veš koji se jasno vidi ispod providne crne tkanine i koji Ešli nosi kao da je na samoj modnoj pisti, bez obzira na kritike koje često dobiva na račun fizičkog izgleda.

Imala je perfektnu šminku i frizuru takvu da otkriva svu ljepotu njenog lica, a mnogi komentarišu da je bila veoma zanosna i zračila nevjerovatnom harizmom, pa je jasno da je ostavila jak utisak.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.