ODMARA U POREČU

Nives Celzijus svojim pratiocima ne ostaje dužna: Grudi u prvom planu, fanovi oduševljeni

Uz spomenuti bikini na sebi je imala slamnati šešir

Nives Celzijus. Instagram

E. T.

31.8.2024

Hrvatska influenserica, glumica i voditeljica Nives Celzijus uvijek ispoštuje svoje pratioce s fotografijama, a tako je bilo i ovaj put kada je objavila fotografiju s ljetovanja.

Ona maksimalno koristi kraj ljeta kako bi se još malo okupala I odmorila.

Nakon što se prije nekoliko dana javila iz Crikvenice, Nives se oglasila iz još jednog mjesta na hrvatskom Jadranu. Ovaj put je u pitanju Poreč, a svestrana 42-godišnjakinja ponovno plijeni izgledom, u minijaturnom zlatnom kupaćem kostimu koji izaziva pozitivne reakcije njenih mnogobrojnih pratitelja.

- Poreč! - kratko je napisala u opisu objave Celzijus, koju na fotografijama možemo vidjeti kako suncem okupana pozira pored bazena.

Uz spomenuti bikini na sebi je imala slamnati šešir. Najnoviji prizori očito su oduševili pratitelje pjevačice, koji su u komentarima na objavu ostavljali komplimente: - "Ti si boginja bila i ostala", "Ljubomorna sam na tebe", "Prekrasne fotografije", "To se zove guštanje", "Predivno ti stoji taj bikini...ma cila si šesna", "Prijateljice, predobra si", "Divna", "Uživajte" - redaju se pohvale na objavu koja je u svega par sati skupila preko pet hiljada lajkova. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.