ŽIVOTNA PRIČA

Ko je Vitoria Kereti pred kojom je pokleknuo Leonardo Dikaprio: Kako je zgodna Italijanka osvojila holivudskog zavodnika

Pokazala dijamantni prsten na ruci. Dikaprio i Vitoria prohodali su naljeto 2023. godine

Vitorija - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

4.8.2024

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (Dicaprio, 49) i njegova djevojka Vitoria Kereti (Vittoria Ceretti, 26) uživaju na odmoru u Italiji, a čini se kako je Leonardo ipak odlučio uploviti u bračne vode. Potakli su glasine o svojim zarukama nakon što je Vitoria viđena s dijamantnim prstenom u obliku srca na lijevoj ruci.

Dikaprio i Vitoria prohodali su naljeto 2023. godine, a o njihovim zarukama prvi put krenulo se nagađati u martu 2024. jer je Vitoria u Los Anđelesu viđena s dijamantnim prstenom na ruci.

Rođena u Breši

Izvor je tada za TMZ rekao da par nije zaručen i da Vitoria ima taj prsten još od 2022. godine.

Mnoge zanima ko je 26-godišnjakinja koju ljubi legendarni glumac. Široj javnosti je poznato da je Vitoria manekenka te da je bila u braku s DJ-em.

Rođena je 7. juna 1998. godine. Uspješni je italijanski model, a predstavila se 2012. kroz takmičenje Elite Model Look Model. Models.com rangira Kereti kao jednog od „novih supera“ ove generacije.

Rođena je u Breši, kao kćerka Đuzepea (Giuseppe), vlasnika kompanije za podove, i Frančeske (Francesca), domaćice. Kada je imala 14 godina, prijavila se na takmičenje Elite Model Look u Italiji, gdje je izabrana za finalistu.

Italijanski supermodel jedna je od zvijezda koje su se probile još 2018. godine kada se etablirala kao traženo lice modnih pista i reklamnih kampanja.

Iza sebe broji niz naslovnica za prestižni časopis „Vogue“, uključujući i izdanje povodom 125. godišnjice kada je pozirala za američko izdanje uz Ešli Grehem (Ashley Graham), Advoa Aboa (Adwo Aboa), Kendal Džener (Kendall Jenner), Džidži Hadid (Gigi), Liu Ven (Wen) i Iman Hamam (Imaan Hammam) te za njemački koji je posvećen pokojnom kultnom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Zaštitno lice

Bila je zaštitno lice kozmetičke linije „Dolce & Gabbana“ 2019. godine, a još je 2017. prošetala ukupno 41 reviju uključujući modne kuće „Dior“, „Valentino“, „Chanel“, „Moschino“, „Pradu“ i „Fendi“.

U intervjuu za „Vogue Paris“, Kereti je spomenula da bi studirala ili glumu ili psihologiju da nije započela karijeru modela.

U junu 2020. godine Kereti se udala za Matea Milerija (Matte), italijanskog DJ-a, na Ibici u Španiji. Nije poznato kada se razvela od supruga, a zajedničke fotografije još ima na svom Instagram profilu.

Dikaprija prati reputacija

Glumca Leonarda Dikaprija prati reputacija da voli mnogo mlađe djevojke koje nikad nemaju preko 26 godina.

Od početka svoje karijere pa do sad, ova holivudska zvijezda je uvijek šetala najljepše manekenke i top modele, ali i kolegice...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.