SLUČAJAN SUSRET

Nakon dugogodišnjeg sukoba: Severina i Nikolina se srele oči u oči

Severina se neprijatno iznenadila kada je među gostima u jednoj galeriji primjetila Nikolinu

Severina i Nikolina. Instagram

Dž. H. M.

9.9.2023

Severina Vučković i Nikolina Pišek poslije nekoliko godina međusobnog izbjegavanja konačno su imale slučajan susret na proslavi jedne televizije koja je okupila sve zvijezde na jednom mjestu u Zagrebu.

Kako prenose mediji, Severina se neprijatno iznenadila kada je među gostima u jednoj galeriji primjetila Nikolinu, koja je htjela i da se pozdravi s njom, ali je pjevačica odmah sa svojim društvom otišla na drugi kraj prostorije, kako se slučajno ne bi našla u Nikolininoj blizini.

Severina Vučković. Instagram

– Svi su bili odlično raspoloženi i komentarisali su da su te večeri Seve i Nikolina najbolje obučene od svih. Pjevačica je blistala u svijetloplavoj haljini s volanima i bijelom “dior” tašnicom, dok je Nikolina imala crnu haljinu ispod koljena i zanimljive minđuše. Iako su svi mislili da će doći do kurtoaznog susreta među njima, poslije toliko godina šutnje, to se ipak nije desilo. 

Nikolina je čak i htjela da se pozdravi, ona s njom nema nikakav problem, ali Seve ne želi ni da čuje za to zbog situacije i emisije s Milanom Popovićem. Kad je vidjela da Nikolina stoji u njenoj neposrednoj blizini, odmah se sa svojim društvom pomjerila dalje i okrenula joj leđa. Tu je provela još neko vrijeme, a onda je i otišla. Nikolina je cijelo veče baš bila dobro raspoložena i nije se pretjerano iznervirala zbog ove situacije – prenose mediji.

Nikolina Pišek. Instagram

Podsjetimo, prošle godine je mnoge začudilo što Severina nije stala na stranu Nikoline nakon iznenadne smrti njenog supruga Vidoja Ristovića, kada se na voditeljicu okomio njen svekar Viktor, poznatiji kao Miša Grof. 

Tada je podrška izostala zbog ranijeg sukoba između njih dvije, koji očigledno ni do danas nije prevaziđen i preko koga pjevačica nikako ne želi da pređe.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.