KUĆNO IZDANJE

Žanamari zagolicala maštu i pokazala da se treniranje isplati

Pjevačica je svoju dugu tamnu kosu pustila da joj ležerno pada niz leđa, a dojam seksepilnosti i erotike pojačala je crvenim ružom na usnama te vrućim pozama u koje se namještala tokom fotografisanja

Žanamari Perčić. AGENCIJE

A. F.

22.6.2022

Pjevačica Žanamari Perčić pratiocima na Instagramu pokazala je kako izgleda dio njenog doma, a uz to nije propustila priliku da istakne i svoje savršeno oblikovano tijelo.

Žanamari je pozirala u svom dnevnom boravku pored ugaone garniture odjevena u kratke hlačice od izblijedjelog trapera i pleteni topić koji je toliko mizeran da joj je provirio crni čipkasti grudnjak te je jedva ukrotio njene bujne grudi.



Pjevačica je svoju dugu tamnu kosu pustila da joj ležerno pada niz leđa, a dojam seksepilnosti i erotike pojačala je crvenim ružom na usnama te vrućim pozama u koje se namještala tokom fotografisanja. Žanamari je s novim fotografijama po ko zna koji put dokazala da ima i glas i stas.

Oduševljeni fanovi obasuli su je lajkovima i komplimentima, a ako je suditi po komentarima, najviše su ih se dojmile njene duge utrenirane noge.

"Predivna", "Prezgodna", "Top si", "Tako si zapanjujuća u vrućim hlačicama s najboljim dugim nogama", poručili su joj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.