SVAŠTA SE PISALO

Dženifer Aniston progovorila o romansi s Barakom Obamom: Nisam bila ljuta zbog toga

Priznala je da ima istine u nekim drugim glasinama, uključujući to da je svojevremeno ubrizgavala spermu lososa u lice

Kaže da je Obamu srela samo jednom. YouTube

E. Ag.

prije 3 sata 53 minute


Tokom karijere poznati se susreću sa svakakvim tračevima koji se najčešće odnose na njihov privatni život. Ni Dženifer Aniston (Jennifer) nije ostala pošteđena. Tokom svog gostovanja u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!' raspričala se o onim najluđim koji su se godinama pisali o njoj.

Domaćin Džimi Kimel (Jimmy Kimmel) poklonio je zvijezdi serije 'Prijatelji' primjerak izdanja časopisa InTouch s fotografijom nje i bivšeg predsjednika SAD Baraka Obame (Barack), uz naslov - 'Istina o Jen i Baracku'.

Nakon što se publika nasmijala zbog naslovnice, Dženifer Aniston zamoljena je da govori o nekim od najšokantnijih glasina o njoj, uključujući i onu da je imala tajnu romansu s Barakom Obamom.

Glumica je opovrgnula glasine da su ona i bivši američki predsjednik bili bliski.

- Nisam bila ljuta zbog toga - odgovorila je na glasine, a zatim dodala da je priča nedvosmisleno lažna.

- To je potpuna neistina - rekla je, dodajući da je Obamu srela samo jednom, a njegovu suprugu Mišel (Michelle) poznaje 'više od njega'.

Aniston je također odbacila glasine da je u svom domu ugradila 'filter za vodu protiv starenja vrijedan 4000 dolara' za svoje pse i da ima 'crni pojas u jiu-jitsu'.

Međutim, priznala je da ima istine u nekim drugim glasinama, uključujući to da je svojevremeno ubrizgavala spermu lososa u lice, da često putuje s teglom maslina kao i da čuva kesicu pepela svog mrtvog terapeuta.

- Oh, zvučat ću kao da mi zaista treba terapeut poslije ovoga -našalila se na kraju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.