POPULARNI REPER

Ovo je žena Desingerice: S njim od srednje škole, a u centru medijske pažnje našla se zbog tučnjave

Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, kazala je Nevena

Desingerica i Nevena. Foto: Vladimir Marković

S. Č. / Telegraf.rs

prije 16 sati 50 minuta

Cijeli Balkan bruji o kontroverznom reperu Dragomiru Despiću, koji je poznat pod umjetničkim imenom Desingerica.

Sretni brak

Javnost ga je upoznala dok je bio dio dvojca. Nastupao je sa kolegom Luletom Pljugicom, ali su se ubrzo rastali i svako je karijeru nastavio svojim putem.

Za Desingericom lude mnoge žene, ali je poznati reper već dugo zauzet. Uživa u sretnom braku sa lijepom Nevenom, sa kojom se zabavlja još od školskih dana.

- Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga posljednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je historija - rekla je Nevena na samom početku.

Nevena i Desingerica. Foto: Nikola Anđić

Pravi put

Iz velike ljubavi dobili su i kćerku Dunju koja je postala centar njihovog svijeta, ali kako Despić ima previše posla i nastupa, često je van zemlje, pa ne stiže mnogo vremena da provodi sa njom.

Zbog toga njegova supruga trenutno nema posao. Zadužena je samo da brine o njihovoj kćerki, da joj pruža svu potrebnu ljubav i izvede je na pravi put.

Desingerica nerijetko ističe da je muškarac taj koji treba da radi i donosi novac u kuću, a da žena treba da uživa i brine o porodici, pa svoj stav primjenjuje i u djelo.

Ipak, Nevena je pronašla način da zaradi, tako što se snima za društvene mreže. Ne krije da u tome uživa, pa je jednom prilikom izjavila da će to postati njeno zvanično zanimanje.

- Trenutno sam nezaposlena, jer sam posvećena kćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na TiktToku, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka - izjavila je Nevena prošle godine za Alo!.

Nevena Despić. Foto: Nikola Anđić

Shvatio poruku

Inače, Desingericina supruga bila je dio rijaliti programa "Maldivi" koji se emitovao na Hepi televiziji. Tamo se zadržala samo dvije sedmice, a u rijalitiju je tada učestvovao i Nenad Marinković Gastoz.

Kada joj je Gastoz u rijalitiju prišao, ona ga je opomenula:

- Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smijem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smijem da pogriješim - rekla mu je Nevena u rijalitiju, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.