KRAH BRAKA

Vilijam i Kejt se razvode: Još jedna afera u nizu prelila čašu

Priče o nevjerstvu i izdaji, čak i da se ispostave kao djelimično lažne, na kraju načinile su veliku štetu

Kejt i Vilijam. Instagram

S. Čengić

prije 4 sata 32 minute

Da li će brak Kejt i Vilijama biti neželjena repriza onog mučnog i za javnost održavanog koji su imali njegovi roditelji Čarls i Dajana? Da li se nevjerstvo prenosi krvlju sa oca na sina, a porodična idila održava zbog državnih funkcija, dok jedan od aktera ne pukne pod pritiskom? Zabrinjavujući izgled princa od Velsa, gubitak čak 15 kilograma, nesreća koja mu se čita u očima, fotografije na kojima sa muškarcima razmjenjuje požudne poglede, ali i neprestane glasine o nevjerstvu sa markizom Rouz Hanberi, skupa su, čini se, kod Kejt prelile čašu.

Prema izvještavanju "The Hollywood Reporter-a", anonimni insajder otkrio je da Kejt Midlton gori u bijesu i guši se u agoniji, opterećena razmišljanjima o razvodu, koja su je morila još u januaru prije da sazna za svoju bolest. Ipak, kako joj je zdravstveno stanje bilo ugroženo, narednu polovinu godine posvetila se isključivo tretmanima i terapijama, uvjeravajući sebe da će biti zdrava, a sve vrijeme štiteći svoju djecu od poteškoća koje su ih pritisle kako unutar porodičnog doma koji se, očigledno, rušio, tako i od strane javnosti koja je nezajažljivo tražila odgovore u vezi sa njenim zdravljem, a usput špekulisala i teoretisala o svakom njihovom potezu - koji su, ruku na srce, često bili skandalozni u pokušajima varanja ljudi lažnim video i foto zapisima.

Došlo je vrijeme da Kejt okonča farsu

Ipak, potreba da okonča farsu u kojoj duže vrijeme živi, kako piše portal "Geo.tv", nije utihnula u njoj, već je stavljena na drugo mjesto prioriteta u novonastalim okolnostima. Sada, kada se princeza od Velsa osjeća mnogo bolje, riješena da je ponovo dobro razmotri odluku o razvodu.

- Kejt je bila zahvalna Vilijamu na podršci u najtežim trenucima i sve što se dešavalo među njima ostavila je po strani. Međutim, u ovom trenutku odlučila je da se bavi svim problemima u braku koje su imali i prije njene dijagnoze, posebno onima koji se tiču njegovih afera, koje je proganjaju. Osjećaj da treba da se rastanu nije iščezao - rekao je izvor za pomenuti portal.

Isti insajder iz Bakingemske palate dodao je da je "princu Vilijamu teško i što Kejt mora da viđa s vremena na vrijeme i da mu je zbog svega vrlo neprijatno", što su zaključili i mnogi korisnici društvene mreže X na osnovu jednog kadra iz video snimka u kom princeza od Velsa saopštava da je završila sa hemiterapijama.

Svaka žena bi bila užasnuta da čuje priče o takvim aferama

Britanski prijestolonasljednik na pomenutom zapisu, naime, sjedi pored svoje zakonite supruge vidno usiljenog poluosmijeha, tijelom distanciran od nje, dok Kejt pokušava da ga zagrli. I opet, čak je i "Daily mail" pisao da je sve to bila montirana predstava za javnost da bi se skrenula pažnja sa njihovih problema iz bračne sobe, koji su počeli da izlaze među ljude sve više i više.

-  Svaka žena bi bila užasnuta da čuje glasine koje se ponavljaju iznova i iznova. Za Kejt je bilo posebno bolno jer su ponovo planule baš kada joj je dijagnostikovan rak, kad su već svi nagađali da su se ona i Vilijam rastali - čak je i Stiven Kolbert pričao o tome - zaključio je on za "The Hollywood Reporter".

Inače, princ Vilijam nije bio upleten samo u nevjerničke tračeve sa Rouz Hanberi, markizom od Čolmondelija, već i sa jednim muškarcem - Džejsonom Knaufom, nekadašnjim izvršnim direktorom njihove fodancije, kao i bivšim sekretarom za odnose sa javnošću Hari i Megan.

Zbog Vilijamove 'desne ruke' Kejt postavila ultimatum: "On ili ja"

Međutim, u navodnim gej aferama princa od Velsa on nije jedini akter. Nakon što je komandant Rob Dikson, najbliži Vilijamov saradnik i njegova desna ruka, odlučio da se vrati u Kraljevsku mornaricu nakon četiri godine službe prijestolonasljedniku, a uzevši u obzir njihovu bliskost i slobodno vrijeme koje su voljeli da provode zajedno, pokrenula se i nova teorija, koja kaže da je Kejt suprugu postavila ultimatum: "On ili ja".

Izvor za "Dejli Mejl" je ranije naveo kako je poručnik Dikson oduvijek bio 'samouvjeren' član kraljevskog doma, kao i da su se "on i Vilijam zaista dobro razumjeli i radili zajedno i to ne samo zato što su obojica bila luda za helikopterima", jasno insinuirajući na postojanje nečeg većeg od prijateljstva. Zajedničko pojavljivanje na utakmici između Engleske i Švicarske na Evropskom prvenstvu dodatno je podgrijalo sumnje u vrstu njihovog odnosa.

Do sada niko nije demantovao nijednu glasinu, ali nije je ni potvrdio, što samo proširuje prostor za razgranavanje svake sumnje, svake informacije i sve dojave insajdera bliskih porodici. Ipak, jasno je da se nešto sigurno dešava i da u braku ne cvjetaju ruže, kako Vilijam i Kejt žele da predstave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.