OGLASIO SE DŽEJMS

Nakon što je završila hemoterapiju: Brat Kejt Midlton otkrio novosti o zdravstvenom stanju princeze od Velsa

Nije na meni da govorim u njeno ime, znaš, kako sve ide. Ali ona dobija svu pravu podršku i fokus koji su joj potrebni

Džejms i Kejt Midlton. People

E. Ć.

jučer

Džejms Midlton (James Middleton), brat Kejt Midlton (Kate Middleton), otkrio je novosti o svojoj sestri, princezi od Velsa.

Dok je promovisao knjigu "Upoznaj Elu", dobio je pitanje o tome kako se Kejt osjeća.

- Ona je dobro. Nije na meni da govorim u njeno ime, znaš, kako sve ide. Ali ona dobija svu pravu podršku i fokus koji su joj potrebni. I kao i bilo šta, potrebno je vrijeme da sve procesuira - otkrio je Džejms Midlton.

Vraća se dužnostima

Njegove vijesti uslijedile su u trenutku kada je Kejt već počela da se vraća kraljevskim dužnostima, baveći se njenim projektima i odlazeći u crkvu sa porodicom dok nastavlja oporavak od teške godine.

Prošlog utorka, kraljevska porodica je održala sastanak u zamku Vindzor sa onima koji su uključeni u njen projekat "Rane godine", koji se bavi ključnom ulogom koju prvih nekoliko godina života neke osobe igra u odraslim osobama.

To je zvanično zabilježeno u Dvorskom cirkularu, zvaničnom zapisu o kraljevskim angažmanima, koji je glasio: - 

- Princeza od Velsa, zajednički pokrovitelj, Kraljevska fondacija princa i princeze od Velsa, danas popodne je održala prvi sastanak u Vindzoru.

Ovo je bio prvi sastanak koji je zabilježen u Sudskom cirkularu otkako je princeza održala okrugli sto svoje Kraljevske fondacije 6. decembra prošle godine.

Dirljivi video snimak

Ranije ovog meseca, buduća kraljica je hrabro otkrila da je završila hemoterapiju i da je sada "usredsređena na to da ostane bez raka" objavivši dirljivi video snimak Vilijama i njihovo troje djece. 

- Iako sam završila hemioterapiju, moj put do izliječenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim da svaki dan uzimam onako kako dolazi. 

Međutim, radujem se što ću se vratiti na posao i preduzeti još nekoliko javnih angažmana u narednim mjesecima kada budem mogao - rekla je tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.